Яйця фаршировані тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Швидка, проста, досить ситна і дуже смачна закуска перед вами. Яйця, фаршировані тунцем, можна подавати як на святковий стіл, так і на кожен день. Відмінний перекус з мінімумом турбот!
Я кладу в закуску трохи майонезу, а ось масло з тунця зливаю. За бажанням можна додати трохи цибулі, плавленого сиру або свіжої зелені. Начинку обов'язково слід спробувати і посолити за смаком або додати трохи меленого перцю. Рибка відмінно поєднується з яйцем і виходить вельми вдала закуска.
- Яйце - 3 штуки
- Тунець - 1 банку (консервований)
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Ось такий маленький набір інгредієнтів нам буде потрібно.
Для початку відваріть круто яйця. Остудіть і очистіть.
Акуратно розріжте яйця навпіл. Білки поки відкладіть, а жовтки викладіть в невелику мисочку.
Додайте тунець.
Трохи майонезу і перцю за смаком.
Перемішайте все до однорідності.
Акуратно наповніть білки начинкою.
От і все, яйця фаршировані тунцем можна подавати до столу. Смачного!