Фаршировані яйця по Махеев'скі
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 20 хв.
Опис приготування:
Відварити яйця, розрізати і відокремити жовток. На дрібній тертці натерти жовток.
Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу"Махеев'"
Сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смачного! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
Кількість порцій: 4
- Курине яйце - 7 штук
- Печінка тріски - 0, 5 банки
- Кріп - 1/8 пучка
- Майонез"Махеев'" - 100 грам
Відварити яйця, розрізати і відокремити жовток. На дрібній тертці натерти жовток.
Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу"Махеев'"
Сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смачного! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу"Махеев'"
Сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смачного! #Махеев'_чудеса_за_полчаса