Рецепт Фаршировані яйця по Махеев'скі фото

Фаршировані яйця по Махеев'скі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Єврейська кухня
Риба та морепродукти, Зелень, Яйця, Майонез
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет

Відварити яйця, розрізати і відокремити жовток. На дрібній тертці натерти жовток.

Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу "махеев'"

Сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смачного! #Махеев'_чудеса_за_полчаса


Кількість порцій: 4
  • Курине яйце - 7 штук
  • Печінка тріски - 0, 5 банки
  • Кріп - 1/8 пучка
  • Майонез "махеев'" - 100 грам
Відварити яйця, розрізати і відокремити жовток. На дрібній тертці натерти жовток.

Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу "махеев'"

Сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смачного! #Махеев'_чудеса_за_полчаса

Схожі рецепти