Картопля дольками в часниковому маринаді «Махеев'»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом картоплі часточками в часниковому маринаді. На пусте стіл навіть гарнір хочеться приготувати якось оригінально, і цей рецепт - те що потрібно! Картопля виходить з рум'яною скоринкою, яскравим насиченим смаком, а готується просто і швидко! Беріть рецепт на озброєння, виходить дуже смачний гарнір, який можна подати до будь-якого основної страви # Махеев'_чудеса_за_полчаса
Картоплю готуємо за принципом картоплі по-селянськи: на початку трохи відварити, додати спеції і запікати до рум'яної скоринки. Картопля постарайтеся вибрати хороший, з тонкою шкіркою, без помітних дефектів. Замість кропу можна використовувати будь-яку іншу зелень, яка вам подобається.
- Картопля - 600 грам
- Часниковий маринад Махеев' - 3-4 Ст. Ложок
- Копчена паприка - 1 Чайна ложка
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
- Цибуля сушена мелена - 1/2 чайних ложки
- Чилі мелений - 1/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Кріп - 20 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля гарненько помийте, потім розріжте на четвертинки.
Відваріть в киплячій воді 2-3 хвилини. Потім злийте воду і трохи обсушити картоплю.
Для соусу змішайте часниковий маринад Махеев' і всі спеції. Додайте дрібно порубаний кріп, перемішайте.
Влийте соус в картопляні дольки, перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися. Викладіть картоплю в один шар на пергамент для випічки. Готуйте картоплю 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
Картопляні дольки готові, смачного!