Картопля дольками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Картопля дольками в духовці прекрасна альтернатива картоплі фрі. У ньому набагато менше калорій, а смак багатший і різноманітніший за рахунок спецій. Діти обожнюють картопля запечена часточками в духовці.
Картопля дольками в духовці зручно запікати в формі з високими бортами, так його легше помішувати, тобто перевертати для більш рівномірного запікання! Картопля дольками в духовці відмінно поєднується зі свіжими овочами як самостійну страву. Також він може бути гарніром до відбивні м'яса або курки. Можна подати до картоплі запеченого часточками в духовці кілька різних соусів. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 6-7 штук
- Сир - 100 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 12 чайних ложок
- Перець - 14 чайних ложок
- Сіль - За смаком
Картоплю почистити і порізати дольками.
Сир натерти дрібно.
Змішати спеції з сиром.
Картопля посипати спеціями з сиром і викласти на деко, змащений маслом.
Запікати в духовці 40-45 хвилин при 200 градусах.