Тушкована картопля з куркою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми звикли до простої картоплі з куркою. Але тут я покажу дещо інше. Дивіться, як приготувати тушковану картоплю з куркою в духовці. Будемо використовувати солодка картопля, захід.
Такого страви вистачає приблизно на 8 персон. Хоча воно виходить таким смачним, що всім захочеться добавки
Солодкий картопля не потрібно солити або приправляти, він прекрасно просочиться маринадом від курки.
- Курячі стегна - 8 штук
- Благословення - 2 штуки
- Дижонская гірчиця - 100 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Перець духмяний - 1 щіпка
Спочатку приготуємо маринад: змішаємо все соуси, гірчицю, олія, цукор, подрібнений часник, перець.
Беремо пакет або миску, кладемо туди промиті стегенця, заливаємо маринадом і залишаємо мінімум на 30 хвилин.
Солодкий картопля чистимо і ріжемо невеликим кубиком, форму змащуємо маслом і викладаємо на дно батат.
Зверху викладаємо курячі стегенця, вливаємо маринад. Греєм духовку до 190 градусів.
Форму обертаємо фольгою, ставимо гаситися на 45 хвилин. Фольгу прибираємо після перших 30 хвилин. Подаємо страву гарячою.