Тушкована картопля з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо, яке нагодує всю сім'ю. Копчена курка надає картоплі аромат і чудовий смак. Відмінне різноманітність повсякденного меню.
Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки, у мене сьогодні стегенце. Виходить не клопітно і ситно - прекрасний варіант нагодувати всю сім'ю на швидку руку. Для того, щоб приготувати тушковану картоплю з копченою куркою необхідний зовсім невеликий набір продуктів, але ви можете завжди урізноманітнити смак, додавши гриби, капусту або різні інші овочі. Це той самий варіант, коли страва не набридає ніколи. Беріть на замітку!
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Курка копчена - 300 грам (будь-які частини)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля очистіть і наріжте великими шматочками.
Додайте до картоплі спеції, лавровий лист і копчену курячу шкіру (для апетитного аромату). Залийте картопля водою, щоб вона майже повністю покривала його і поставте гаситися на середній вогонь.
Тим часом цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі на рослинному маслі, періодично помішуючи до м'якості.
Додайте подрібнене куряче м'ясо, яке необхідно попередньо зняти з кісток.
Обсмажте все разом ще 5 хвилин.
Як тільки картопля буде готовий, витягніть лаврушку, курячу шкіру і додайте до картоплі вміст сковороди, посічену свіжу зелень і подрібнений ножем часник. Посоліть все за смаком і готуйте ще близько 5 хвилин.
Тушкована картопля з копченою куркою готова.
Смачного!