Картопля з копченою грудинкою
(покроковий рецепт з фото)
Картопля з копченою грудинкою - відмінний варіант ситного і дуже смачного обіду, який сподобається не тільки всім членам сім'ї, але і гостям.
Приготувати картоплю досить просто, найкраще зробити це в духовці. Кожен шматочок картоплі просочиться ароматом копченої грудинки, вийде просто дивовижний результат. Подавати до столу таку картоплю можна з різними гарнірами - овочі, соління, нарізка зелені. Грудинку вибирайте найсмачнішу. За бажанням додайте улюблені спеції і трави.
- Картопля - 400 грам
- Копчена грудинка - 250 грам
- Цибуля - 80 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картопля очистіть, промийте, просушіть. Наріжте великими брусками.
Цибулю очистіть, spolosnite, просушіть. Наріжте півкільцями і додайте до картоплі.
Форму змастіть рослинною олією, викладіть картоплю і цибулю, перемішайте, приправити сіллю і перцем, щоб зробити.
Поверх покладіть нарізані шматочки копченої грудинки. Запечатайте форму фольгою і запікайте в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Блюдо готово. Смачного!