Рецепт Борщ з яловичої грудинкою на кістки фото

Борщ з яловичої грудинкою на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Який росіянин людина не любить борщ? ! А яке м'ясо краще використовувати для борщу? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати борщ з яловичої грудинкою на кістки. Буде смачно, це я обіцяю!

Опис приготування:

Такий борщ виходить шалено смачним і наваристим.

Вибір м'яса для будь-якого бульйону - це відповідальне завдання, але з нею ніяке м'ясо не впорається краще яловичої грудинки на кістки. Таке м'ясо відмінно підійде і для борщу, харчо і навіть для плову.

Готовий борщ подавайте зі сметаною, зеленню і чорним хлібом. Ваша сім'я буде дуже рада такому прекрасному обіду.

Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм (грудинка на кости)
  • Буряк - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Капуста белокачаная - 400 грам
  • Томати свіжі - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Стебло селери - 150 грам
  • Часник - 10 зубчиків
  • Стручковий перець - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Оцет, цукор - За смаком
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Свіжа зелень петрушки - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 100 грам
  • Крем - 500 грам
1
Грудинку помийте і відокремте від плівок, покладіть в каструлю з холодною водою і варіть до кипіння.
2
Після того як м'ясо закипіло, зніміть піну, покладіть туди стручковий перець, 2 цілі цибулини.
3
У сковороді розігрійте олію.
4
Наріжте дрібно цибулину, дрібно наріжте томати, натріть на тертці моркву, капусту наріжте дрібною соломкою, болгарський перець теж наріжте соломкою.
5
До овочів додайте дрібно нарізану зелень петрушки.
6
Наріжте дрібно селера, часник.
7
Как только сварилась грудинка, покладіть туди нарізану картоплю і варіть його до напівготовності, далі додайте овочеву суміш, крім цибулі та моркви.
8
Цибулю і моркву покладіть готуватися на сковорідку. Через 5 хвилин додайте натерту буряк, обсмажуйте ще 10 хвилин.
9
Потім в сковороду додайте томатну пасту, додайте цукор і сіль за смаком. Перемішайте.
10
До пасерованою овочам влийте яловичий бульйон і готуйте ще 20 хвилин на помірному вогні.
11
Після того як овочі в каструлі закиплять, додайте до них бурякову суміш. Додати сіль, поперчіть і доведіть ще раз до кипіння.

Схожі рецепти