Гороховий суп з копченою грудинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую рецепт приготування горохового супу з копченою грудинкою для ситного обіду. Дуже просто, але при цьому смачно і корисно. Дивимося і запам'ятовуємо!
Для приготування горохового супу з копченою грудинкою беру колотий горох - в першу чергу тому, що він швидше готується і суп вийде більш наваристим. Горох, бажано, замочити попередньо, щоб суп варився швидше. Раджу додати кропу ще в супчик, сухого або свіжого - для аромату.
- Горох - 250 грам
- Грудинка копчена - 300 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції, зелень - За смаком
- Хліб - 4 скибочки
Підготуйте інгредієнти.
Хліб ріжемо на кубики і обсмажуємо. Виходять рум'яні грінки.
Дрібно ріжемо цибулю.
Морквину.
И грудинку.
Замоченнийгорох поставили варитися, коли він буде в змозі напівготовності, додайте до нього порізану картоплю.
Обжариваем грудинку.
На вершковому маслі обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору.
Коли картопля зварилася, сіль вир, добавьте грудинку.
І овочі обсмажені. Проваріть хвилини 2.
Готовий гороховий суп з копченою грудинкою нехай настоїться. Перед подачею посипте зеленню і додайте грінки. Смачного!
Готовий гороховий суп з копченою грудинкою нехай настоїться. Перед подачею посипте зеленню і додайте грінки. Смачного!