Гороховий суп з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Гороховий суп з копченою ковбасою, як нагадування з дитинства. Ще про тих чудових теплих столових, у кухарів яких гороховий суп завжди виходив чудовим. Спробуємо відтворити той супчик.
Приступимо до приготування.
1. Для початку промийте горох. Замочіть його на 4 годину.
2. Після налийте в каструлю води (2, 5 - 3 L) і викладіть горох. Варіть горох близько 1 годину. Горох повинен розваритися.
3. Почистіть картоплю. Поріжте маленькими шматочками. Викладіть до гороху, варите 5 хвилин.
4. Потім додайте копчену ковбасу. Наріжте її, як вам подобається. Кубиками або соломкою.
5. Варіть все разом ще 15 хвилин до готовності картоплі.
6. Почистіть моркву і ріпчасту цибулю. Моркву натріть на крупній тертці, цибуля наріжте.
7. Обсмажте на олії моркву і цибулю.
8. Готову зажарку додайте в суп. Перемішайте.
9. Додати сіль, поперчіть гороховий суп з копченою ковбасою.
10. Накрийте кришкою і вимкніть вогонь. Суп трохи настоїться і буде готовий.
Смачного.
Удачі в приготуванні!
- Горох - 1 Склянка
- Копчена ковбаса - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком (свіжа або сушена.)
1. Для початку промийте горох. Замочіть його на 4 годину.
2. Після налийте в каструлю води (2, 5 - 3 L) і викладіть горох. Варіть горох близько 1 годину. Горох повинен розваритися.
3. Почистіть картоплю. Поріжте маленькими шматочками. Викладіть до гороху, варите 5 хвилин.
4. Потім додайте копчену ковбасу. Наріжте її, як вам подобається. Кубиками або соломкою.
5. Варіть все разом ще 15 хвилин до готовності картоплі.
6. Почистіть моркву і ріпчасту цибулю. Моркву натріть на крупній тертці, цибуля наріжте.
7. Обсмажте на олії моркву і цибулю.
8. Готову зажарку додайте в суп. Перемішайте.
9. Додати сіль, поперчіть гороховий суп з копченою ковбасою.
10. Накрийте кришкою і вимкніть вогонь. Суп трохи настоїться і буде готовий.
Смачного.
Удачі в приготуванні!