Рецепт Гороховий суп з копченою ковбасою фото

Гороховий суп з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Горох , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Страви копчені
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Гороховий суп з копченою ковбасою, як нагадування з дитинства. Ще про тих чудових теплих столових, у кухарів яких гороховий суп завжди виходив чудовим. Спробуємо відтворити той супчик.

Опис приготування:

Приступимо до приготування.

1. Для початку промийте горох. Замочіть його на 4 годину.

2. Після налийте в каструлю води (2, 5 - 3 L) і викладіть горох. Варіть горох близько 1 годину. Горох повинен розваритися.

3. Почистіть картоплю. Поріжте маленькими шматочками. Викладіть до гороху, варите 5 хвилин.

4. Потім додайте копчену ковбасу. Наріжте її, як вам подобається. Кубиками або соломкою.

5. Варіть все разом ще 15 хвилин до готовності картоплі.

6. Почистіть моркву і ріпчасту цибулю. Моркву натріть на крупній тертці, цибуля наріжте.

7. Обсмажте на олії моркву і цибулю.

8. Готову зажарку додайте в суп. Перемішайте.

9. Додати сіль, поперчіть гороховий суп з копченою ковбасою.

10. Накрийте кришкою і вимкніть вогонь. Суп трохи настоїться і буде готовий.

Смачного.

Удачі в приготуванні!

  • Горох - 1 Склянка
  • Копчена ковбаса - 300 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком (свіжа або сушена.)
Приступимо до приготування.

1. Для початку промийте горох. Замочіть його на 4 годину.

2. Після налийте в каструлю води (2, 5 - 3 L) і викладіть горох. Варіть горох близько 1 годину. Горох повинен розваритися.

3. Почистіть картоплю. Поріжте маленькими шматочками. Викладіть до гороху, варите 5 хвилин.

4. Потім додайте копчену ковбасу. Наріжте її, як вам подобається. Кубиками або соломкою.

5. Варіть все разом ще 15 хвилин до готовності картоплі.

6. Почистіть моркву і ріпчасту цибулю. Моркву натріть на крупній тертці, цибуля наріжте.

7. Обсмажте на олії моркву і цибулю.

8. Готову зажарку додайте в суп. Перемішайте.

9. Додати сіль, поперчіть гороховий суп з копченою ковбасою.

10. Накрийте кришкою і вимкніть вогонь. Суп трохи настоїться і буде готовий.

Смачного.

Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти