Гороховий суп з ковбасою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Особливість мультиварки така, що горох в ній розварюється навіть без попереднього замочування. Тому вона ідеально підходить для приготування горохового супу.
Мультиварка полегшує і спрощує процес приготування цього чудового супу. Спочатку обсмажте в чаші ковбасу, цибулю і моркву. Потім додайте інші інгредієнти супу: м'ясо, картопля і горох. Додати сіль, залийте гарячою водою. Імпульсний суп 2 годину. Поки ви будете займатися своїми справами або подивіться хороший фільм, мультиварка зробить свою справу. Не забудьте в готовий суп додати трохи зелені і сметани. Смачного!
- Варена ковбаса - 200 грам
- М'ясо на кістці - 300 грам
- Горох - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - За смаком
- Сіль, зелень - За смаком
У чашу мультиварки налийте трохи олії, покладіть терту моркву, порізані цибулю і ковбасу.
Перемішайте, обсмажуйте протягом 10 хвилин.
Додайте м'ясо, порізану картоплю і промитий горох, приправити сіллю.
Залийте гарячою водою. Встановіть режим "суп", готуйте протягом 2 годин. При подачі додайте в суп зелень і сметану.