Гороховий суп з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Гороховий суп з ковбасою - вельми апетитний суп з чудовим ароматом. Готується він легко і досить швидко - розповідаю, як!
Якщо у вас немає з чого зварити м'ясний бульйон, а пісного супчика не хочеться - саме час скористатися цим простим рецептом приготування горохового супу з ковбасою. Ковбасу можна взяти будь-яку, але я рекомендую копчену - вона додасть чудовий аромат супу. Отже, читаємо, як приготувати гороховий суп з ковбасою, запам'ятовуємо і готуємо:
1. Горох для супу краще замочити на ніч, або перед відходом на роботу.
2. Промиваємо замочений горох, заливаємо 1 літром води і ставимо варити приблизно хвилин на 30-40. Час варіння залежить від того, Якою мірою розварені ви віддаєте перевагу горох. Слідкуйте за горохом - при закипанні він має властивість "тікати" з каструлі.
3. Чистим картошку, цибулю і моркву.
4. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю дрібно кришимо.
5. Обсмажуємо цибулю і моркву на невеликій кількості рослинного масла.
6. Ковбасу очищаємо від верхньої плівки і нарізаємо смужками або кубиками і додаємо на сковорідку до цибулі і моркви практично в самому кінці обсмажування.
7. Доливаємо в каструлю ще води, приблизно літр. Очищену картоплю нарізаємо кубиками і відправляємо варитися до гороху.
8. Хвилин через 10 після того, як закинули картопля, відправляємо в каструлю обсмажені цибулю, морква і ковбасу. Солимо і перчимо. Варимо до готовності картоплі.
9. Розливаємо суп по тарілках, прикрашаємо скибочками нарізаної кільцями ковбаси і зеленню і подаємо на стіл!
Смачного!
- Горох - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
1. Горох для супу краще замочити на ніч, або перед відходом на роботу.
2. Промиваємо замочений горох, заливаємо 1 літром води і ставимо варити приблизно хвилин на 30-40. Час варіння залежить від того, Якою мірою розварені ви віддаєте перевагу горох. Слідкуйте за горохом - при закипанні він має властивість "тікати" з каструлі.
3. Чистим картошку, цибулю і моркву.
4. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю дрібно кришимо.
5. Обсмажуємо цибулю і моркву на невеликій кількості рослинного масла.
6. Ковбасу очищаємо від верхньої плівки і нарізаємо смужками або кубиками і додаємо на сковорідку до цибулі і моркви практично в самому кінці обсмажування.
7. Доливаємо в каструлю ще води, приблизно літр. Очищену картоплю нарізаємо кубиками і відправляємо варитися до гороху.
8. Хвилин через 10 після того, як закинули картопля, відправляємо в каструлю обсмажені цибулю, морква і ковбасу. Солимо і перчимо. Варимо до готовності картоплі.
9. Розливаємо суп по тарілках, прикрашаємо скибочками нарізаної кільцями ковбаси і зеленню і подаємо на стіл!
Смачного!