Рецепт Суп гороховий з копченою ковбасою фото

Суп гороховий з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Горох , Ковбаса
Пісні страви
На обід
Супи , Страви копчені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Суп гороховий з копченою ковбасою - чудовий креязикай суп. Вариться він трохи більше години. Правда, горох попередньо треба замочити. Перед вами - простий рецепт горохового супу з копченою ковбасою.

Опис приготування:

Як приготувати суп гороховий з копченою ковбасою?

1. Промийте горох і замочіть в холодній воді на 4-5 годин.

2. По закінченню 4-5 годин у велику каструлю налийте 2, 5 літрів води, додайте в неї горох і варіть на середньому, середньо-повільному вогні протягом години. Горох повинен розваритися.

3. Поки горох вариться, почистіть і промийте картопля, морква. Картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Ковбасу наріжте кубиками або смужками.

4. До развареному гороху додайте нарізану картоплю. Варіть протягом 5 хвилин.

5. Потім в каструлю додайте ковбасу. Варіть ще хвилин 12-15, поки картопля не буде готовий.

6. На рослинному маслі, поки вариться ковбаса з картоплею, обсмажте до м'якості цибулю і моркву.

7. У гороховий суп додайте пасеровані овочі, лавровий лист, сіль. Якщо використовуєте сушену зелень, то додавайте на цьому етапі, якщо свіжу - то перед подачею.

8. Варіть гороховий суп з копченою ковбасою ще 8-10 хвилин.

Смачного!

  • Горох - 1 Склянка
  • Ковбаса копчена - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки (середньої величини)
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Зелень сушена чи свіжа - За смаком (петрушка, кріп)
Як приготувати суп гороховий з копченою ковбасою?

1. Промийте горох і замочіть в холодній воді на 4-5 годин.

2. По закінченню 4-5 годин у велику каструлю налийте 2, 5 літрів води, додайте в неї горох і варіть на середньому, середньо-повільному вогні протягом години. Горох повинен розваритися.

3. Поки горох вариться, почистіть і промийте картопля, морква. Картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Ковбасу наріжте кубиками або смужками.

4. До развареному гороху додайте нарізану картоплю. Варіть протягом 5 хвилин.

5. Потім в каструлю додайте ковбасу. Варіть ще хвилин 12-15, поки картопля не буде готовий.

6. На рослинному маслі, поки вариться ковбаса з картоплею, обсмажте до м'якості цибулю і моркву.

7. У гороховий суп додайте пасеровані овочі, лавровий лист, сіль. Якщо використовуєте сушену зелень, то додавайте на цьому етапі, якщо свіжу - то перед подачею.

8. Варіть гороховий суп з копченою ковбасою ще 8-10 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти