Гороховий суп з копченою рулькой
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний суп, з яким вам доведеться трохи повозитися. Але результат того вартий. І навіть його калорійності не потрібно лякатися - можна ж себе іноді побалувати.
Чудовий суп з копченою рулькой готуйте так: спочатку проваріть рульку протягом 45 хвилин, потім зріжте м'ясо. У бульйон киньте попередньо замочений горох, картопля і м'ясо. Додайте приправи за смаком і варіть 1 годину після закипання. Після того як суп буде готовий, дайте йому трохи настоятися. Смачного!
- Копчена свиняча рулька - 2 кілограма
- Картопля - 6 штук
- Горох - 1 Склянка
- Сіль, спеції - За смаком
Свинячу рульку помістіть у велику каструлю і відправте варитися.
Горох замочити у воді.
Через 15 хвилин після закипання зробіть в рулька надрізи, а через 45 хвилин вийміть з бульйону, відокремте м'ясо від кістки і поріжте.
Очистіть і поріжте картоплю. Надішліть в гарячий бульйон картоплю, м'ясо і горох, додайте приправи за смаком і варіть 1 годину після закипання. Після того як суп буде готовий, дайте йому трохи настоятися.