Картопля з грудинкою
(покроковий рецепт з фото)
Картопля з грудинкою - просте, гарне смачне і ситне блюдо. Робимо його на природі в фользі, а вдома воно чудово виходить в духовці. Якщо у вас намічаються посиденьки по-російськи - рекомендую!
Картопля з грудинкою відмінна недорога закуска. Картопля просочується сальцем і стає шалений смачною, ароматної і ніжною. Картопля з грудинкою потрібно подавати гарячим зі свіжими овочами і обов'язково солоними огірочками. Грудинку можна замінити іншими копченостями з жировим прошарком. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 6 штук
- Грудинка - 200 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Грудинку нарізати тонкими пластинками.
Картоплю очистити, обрізати денце для стійкості.
Картопля надрізати.
За допомогою ножа вставити грудинку в картопля.
Зверху змастіть картопля майонезом.
Запечіть картопля в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.