Картопля з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт простого і смачного блюда, коли немає часу довго возитися біля плити, а сім'ю треба нагодувати ситно і по-швидкому. Подається картопля самостійно зі свіжими овочами або соліннями.
Незважаючи на те, що рецепт можна сміливо віднести до розряду бюджетних, рекомендую все ж віддати перевагу більш якісної ковбасі. Ковбаса не повинна в процесі смаження втратити свою форму, та й в цілому від неї залежить велика частина смаку і аромат всього блюда. Для того щоб приготувати картоплю з копченою ковбасою нам знадобиться мінімальний набір продуктів і мінімум зусиль. Відмінний варіант для ситного і смачного обіду або вечері на швидку руку.
- Картопля - 6 штук
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля наріжте невеликими шматочками і відваріть в киплячій підсоленій воді близько 8 хвилин.
Тим часом наріжте соломкою ковбасу і болгарський перець. Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями.
Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо цибулю до готовності, додаємо ковбасу і даємо їй підрум'янитися. Потім додаємо перець і смажимо все разом ще 2-3 хвилини.
В кінці додаємо відварену картоплю, сіль і улюблені спеції. Добре все перемішуємо і витримуємо на плиті близько 5 хвилин.
Картопля з копченою ковбасою готовий. Посипаємо блюдо будь свіжою зеленню і подаємо до столу.
Смачного!