Бутерброди з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим рецептом бутербродів з копченою ковбасою, смачних і дуже ситних. Виходить відмінний перекус або навіть "лінива" альтернатива вечері або сніданку. Раджу!
Напевно, можна з упевненістю сказати, що це класичний рецепт бутербродів з копченою ковбасою, їх, напевно, хоч раз в житті пробував кожен, по крайней мере в дитинстві, коли про такий блюді, як "піца", ще ніхто не знав, найсмачнішим фаст-фудом для мене були якраз такі бутерброди. Розповідаю, як приготувати!
- Кнопка - 1 штука
- Ковбаса копчена - 250 грам
- Сир - 200 грам
- Заправка - За смаком (майонез, крем, гірчичний, кетчуп)
1. Батон нарізаємо скибочками, змащуємо обраним вами соусом. Зверху викладаємо ковбаску.
2. Посипаємо рясно сиром, і відправимо в духовку.
3. Через 10-15 хвилин, коли сир розплавиться, блюдо можна діставати і подавати!