Млинці з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Млинці з такою начинкою напевно сподобаються чоловікам Чудова закуска, швидкий сніданок. Та й на роботу для перекусу теж добре!
Опис приготування:
Нагрянули гості, а вдома тільки млинці, копчена ковбаса і сир? Нічого страшного - я розповім вам, як зробити млинці з копченою ковбасою. Такий варіант швидкої закуски напевно сподобається вашим домашнім, і в школу або на роботу вони будуть брати не бутерброди, а вимагати млинці з такою начинкою. Перед вами простий рецепт млинчиків з копченою ковбасою з фото. Ковбасу можна нарізати так, як в моєму рецепті, а можна нарізати дрібними кубиками, а сир натерти. Перед подачею розігрійте млинці в мікрохвильовці або на сковороді, сир розплавиться і блюдо буде ще смачніше. Готуйте і вибирайте свій варіант цієї страви. Смачного!
- Молоко - 1, 5 склянки
- Вода - 1, 5 склянки
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки (погасити оцтом)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Сир - 150 грам
Насипаємо в миску борошно, додаємо сіль, цукор, яйце.
Вливаємо молоко, розведене теплою водою. Перемішуємо віночків, щоб не було грудочок.
Додаємо соду, гашене оцтом і рослинне масло. Перемішуємо.
Розігріваємо сковороду, змащену маслом і випікаємо млинці. Змащуємо сковороду тільки для першого млинця.
Нарізаємо ковбасу і сир.
У центр млинця викладаємо шматочок сиру, а на нього шматочок ковбаси.
Загортаємо знизу і збоку. Кладемо ще шматочок сиру - він розплавиться і запечатає наш млинцевий конверт з ковбасою.
Ну а далі загортаємо конверт до кінця.
Ну ось, млинці з ковбасою готові.