Тушкована картопля з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачну тушковану картоплю з куркою в мультиварці. Для приготування цієї страви я не використовувала ніяких жирів.
Картопля вийшла дуже смачною завдяки курці. М'яка, соковита і дуже ароматна. Для такої страви я вибрала перець чорний мелений і орегано, часник. Цих спецій цілком достатньо, щоб приготувати ароматний вечерю. Приступаємо.
- Картопля - 500 грам (молодий, бажано)
- Курка - 500-700 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Орегано - За смаком
- Вода - 1 Склянка
1. Приготуємо продукти. Візьміть будь-яку частину курки, можна половинку тушки або цілу, тоді збільште кількість картоплі. Я відрізала від курки дві ніжки.
2. Чистимо і моєму картопля, ріжемо шматочками.
3. Okorochek rubim три частини.
4. Цибулю і часник ріжемо.
5. У каструлю мультиварки кладемо спочатку ніжки, посипаємо спеціями і смажимо пару хвилин. Зверху кладемо картопля, перемішуємо і обсмажуємо. Жир буде витоплюється з ніжок.
6. Додаємо цибулю, часник, сіль, воду. Закриваємо кришку і вибираємо відповідний режим. Я часто готую такі страви в режимі "суп", дуже швидко і смачно виходить, час приготування 40-45 хвилин.
7. Тушкована картопля з куркою готова, смачного!