Фаршировані яйця на Великдень
(покроковий рецепт з фото)
Є багато подібних рецептів, але ці фаршировані яйця на Великдень готуються простіше простого, легко і швидко. Можете зробити їх разом з діточками, вони будуть раді. Дивіться, як готувати таку закуску!
Для фаршу використовуються найпростіші продукти: варений жовток, консервований тунець і майонез, тому страва виходить цілком бюджетним. До речі, цих кумедних курчат в хвацько насунутих шапочках, можна приготувати на будь-який дитяче свято.
- Яйце - 3 штуки
- Тунець в олії - 80 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Горошини чорного перцю - 6 штук (для прикраси)
- Морква - 1 штука (для прикраси)
1. Вимийте яйця, покладіть в каструлю з холодною водою і варіть протягом 7 хвилин після закипання.
2. Покладіть варені яйця в холодну воду, потім очистіть від шкаралупи. Розріжте яйця на 2 нерівні частини, відокремте жовтки.
3. Жовтки розімніть і перемішайте з консервованим тунцем (попередньо злийте рідину з баночки), майонезом, меленим чорним перцем і дрібкою солі.
4. З нижньої, Здебільшого білка зріжте невеликий шматочок, для стійкості.
5. Наповніть цю частину білка начинкою, зверху встановіть кульки з начинки.
6. Накрийте кульки капелюшками з білка.
7. Для вічко використовуйте горошини чорного перцю, для дзьобиків - маленькі трикутнички зі свіжої моркви. Поставте фаршировані яйця в холодильник до подачі на стіл. Смачного!