Рецепт Фаршировані яйця на Великдень фото

Фаршировані яйця на Великдень
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На святковий стіл, Пасха
Фаршировані

Є багато подібних рецептів, але ці фаршировані яйця на Великдень готуються простіше простого, легко і швидко. Можете зробити їх разом з діточками, вони будуть раді. Дивіться, як готувати таку закуску!

Для фаршу використовуються найпростіші продукти: варений жовток, консервований тунець і майонез, тому страва виходить цілком бюджетним. До речі, цих кумедних курчат в хвацько насунутих шапочках, можна приготувати на будь-який дитяче свято.

  • Яйце - 3 штуки
  • Тунець в олії - 80 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Горошини чорного перцю - 6 штук (для прикраси)
  • Морква - 1 штука (для прикраси)
фаршировані яйця на Великдень - фото крок 1
1. Вимийте яйця, покладіть в каструлю з холодною водою і варіть протягом 7 хвилин після закипання.
фаршировані яйця на Великдень - фото крок 2
2. Покладіть варені яйця в холодну воду, потім очистіть від шкаралупи. Розріжте яйця на 2 нерівні частини, відокремте жовтки.
фаршировані яйця на Великдень - фото крок 3
3. Жовтки розімніть і перемішайте з консервованим тунцем (попередньо злийте рідину з баночки), майонезом, меленим чорним перцем і дрібкою солі.
фаршировані яйця на Великдень - фото крок 4
4. З нижньої, Здебільшого білка зріжте невеликий шматочок, для стійкості.
фаршировані яйця на Великдень - фото крок 5
5. Наповніть цю частину білка начинкою, зверху встановіть кульки з начинки.
фаршировані яйця на Великдень - фото крок 6
6. Накрийте кульки капелюшками з білка.
фаршировані яйця на Великдень - фото крок 7
7. Для вічко використовуйте горошини чорного перцю, для дзьобиків - маленькі трикутнички зі свіжої моркви. Поставте фаршировані яйця в холодильник до подачі на стіл. Смачного!

Схожі рецепти