Мармурові яйця на Великдень
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами цікавим і незвичним, але все ж дуже простим рецептом мармурових яєць на Великдень! Виходять дуже гарні і святкові яйця, і все це - з мінімальними зусиллями і фінансовими витратами!
Розповім, як приготувати мармурові яйця на Великдень! Це дуже простий рецепт, який обов'язково варто втілити до свята Пасхи! Результат ви і самі бачите: яйця виходять дуже красивими, якимись наче навіть не мармуровими, а по-справжньому дорогоцінним! Рекомендую всім спробувати, такі яйця дуже симпатично виглядатимуть у вашій святковій кошику!
- Цибуля - 2-3 штук (потрібна тільки лушпиння, бажано різних кольорів)
- Яйця - 6-7 штук
- Зеленка - 1 штука(1 цілісність)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1. Беремо марлю, нарізаємо її на квадрати приблизно в 15 см в обидві сторони. Квадратів має бути стільки ж, скільки і яєць. Тепер кожне яйце намочимо, потім обваляти в подрібненої цибулинні і викладемо на шматок марлі.
2. Загортаємо краю марлі так, щоб яйця вийшли як би в мішечку, обклеєний лушпинням цибулі.
3. У воду додамо сіль і бутилек зеленки, викладаємо наші мішечки. Води повинно бути так, щоб вона трохи покривала яйця. Доводимо про кипіння, а після кипіння варимо ще 7-8 хвилин.
4. Після закипання варимо 7 хвилин. Заливаємо холодною водою, потім дістаємо з марлі і протираємо рослинним маслом. Готово!