Мармурові фаршировані яйця
(покроковий рецепт з фото)
Мармурові фаршировані яйця, незважаючи на простоту приготування, виглядають так оригінально, що прикрасять не тільки повсякденну трапезу, але і святковий стіл. Дуже рекомендую їх приготувати!
Рецепт цієї страви на припускає використання барвника. Для фарбування яєць ви можете скористатися готовими харчовими барвниками або ж приготувати натуральну фарбу з овочів. Для цього з овочів вичавити сік. Щоб отримати більш світлі відтінки, сік можна розвести водою.
- Яйця - 3-4 штук (варені)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Барвник - 1 Чайна ложка
1. Розламайте шкаралупу вареного яйця.
2. Занурте яйця в розведений водою барвник.
3. Розріжте яйця навпіл, витягніть і подрібніть жовтки.
4. Додайте в жовтки майонез, гірчицю, паприка, сіль і перець за смаком. Перемішайте суміш і начините нею яєчні білки.