Рецепт Фаршировані яйця фьюжн фото

Фаршировані яйця фьюжн
(покроковий рецепт з фото)

Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Яйця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На вечерю, На святковий стіл
Фаршировані

Мені здається, що фаршировані яйця фьюжн, це те саме блюдо, яке вам не вистачає для вашого святкового столу. Ви ж хочете вразити своїх гостей? тоді дерзайте.

У вас вийде блюдо з тайським акцентом, тому що ми використовуємо в його приготуванні соєвий соус, пасту каррі і кокосове молоко. А якщо ви подасте це блюдо з гострим соусом, який ви підберете на свій смак, блюдо піде на ура.

  • Яйця - 5 штук
  • Кокосове молоко - 3 Ст. Ложки
  • Червона паста каррі - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Тигрові креветки - 10 штук
  • Braai - За смаком (для прикраси)
фаршировані яйця фьюжн - фото крок 1
1. Відваріть яйця. Слідкуйте, щоб вони не полопалися, тому що вам потрібні будуть цілі яйця. Остудіть і почистіть їх. Акуратно розріжте яйця навпіл уздовж і вийміть з них жовтки. Білки відкладіть на окрему плоску тарілку.
фаршировані яйця фьюжн - фото крок 2
2. Для заправки в мисці змішайте кокосове молоко, соєвий соус і одну ст.Ложку лимонного соку. Добре перемішайте всю рідину.
фаршировані яйця фьюжн - фото крок 3
3. Додайте в заправку червону пасту каррі і ще раз перемішайте.
фаршировані яйця фьюжн - фото крок 4
4. Тепер в цю масу викладіть яєчні жовтки і добре розітріть її, щоб вийшла однорідна маса. Половинки яєчних білків нафаршіруйте отриманої заправкою. Креветки, якщо вони у вас свіжі, киньте на пару хвилин в киплячу воду і почистіть. В окремій мисці збризніть їх залишилися лимонним соком, обережно перемішайте і викладіть кожну креветку на яйце. Залишилося прикрасити кінзою і можна подавати це блюдо на стіл. Подайте до цих фаршированим яйцям гострий соус, щоб підкреслити тайський смак.

Схожі рецепти