Фаршировані яйця фьюжн
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, що фаршировані яйця фьюжн, це те саме блюдо, яке вам не вистачає для вашого святкового столу. Ви ж хочете вразити своїх гостей? тоді дерзайте.
У вас вийде блюдо з тайським акцентом, тому що ми використовуємо в його приготуванні соєвий соус, пасту каррі і кокосове молоко. А якщо ви подасте це блюдо з гострим соусом, який ви підберете на свій смак, блюдо піде на ура.
- Яйця - 5 штук
- Кокосове молоко - 3 Ст. Ложки
- Червона паста каррі - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Тигрові креветки - 10 штук
- Braai - За смаком (для прикраси)
1. Відваріть яйця. Слідкуйте, щоб вони не полопалися, тому що вам потрібні будуть цілі яйця. Остудіть і почистіть їх. Акуратно розріжте яйця навпіл уздовж і вийміть з них жовтки. Білки відкладіть на окрему плоску тарілку.
2. Для заправки в мисці змішайте кокосове молоко, соєвий соус і одну ст.Ложку лимонного соку. Добре перемішайте всю рідину.
3. Додайте в заправку червону пасту каррі і ще раз перемішайте.
4. Тепер в цю масу викладіть яєчні жовтки і добре розітріть її, щоб вийшла однорідна маса. Половинки яєчних білків нафаршіруйте отриманої заправкою. Креветки, якщо вони у вас свіжі, киньте на пару хвилин в киплячу воду і почистіть. В окремій мисці збризніть їх залишилися лимонним соком, обережно перемішайте і викладіть кожну креветку на яйце. Залишилося прикрасити кінзою і можна подавати це блюдо на стіл. Подайте до цих фаршированим яйцям гострий соус, щоб підкреслити тайський смак.