Фаршировані яйця по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Люблю такі закуски, коли з основного продукту дістається серцевина, яка фарширується начинкою. Виглядають вони завжди ефектно, і зі смаком можна пограти. Цей варіант один з подібних. Читайте!
Цього разу пропоную вам дізнатися про те, як приготувати фаршировані яйця по-французьки. Класичні варені яйця ми подамо з оригінальним наповненням: Luk-salotų, бекон і гірчиця. У міру пікантна закуска прикрасить фуршет і святковий стіл. А якщо у вас є кондитерський мішок, то начинку можна видавити з нього.
- Яйце - 10 штук
- Luk-salotų - 2 штуки
- Бекон - 120 грам
- Майонез - 50 грам
- Оливкова олія - 180 мілілітрів
- Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
1. Наріжте тонкими кружальцями цибулю. Викладіть його в сотейник. Влийте масло.
2. Доведіть масло до кипіння, а потім тушкуйте цибулю 10 хвилин на середньому вогні. Також обсмажте бекон до золотистої скоринки.
3. Коли цибуля стане карамельного кольору, злийте з нього масло через друшляк.
4. В цей же час відваріть яйця круто. Потім остудіть їх, чистий і razrezhyte popolam. Видаліть жовток.
5. Тепер зробіть начинку. Перетріть виделкою жовтки з більшою частиною дрібно нарізаного бекону, сіллю, гірчицею, перцем і майонезом.
6. Наповніть білки начинкою. Зверху посипте закуску дрібно нарізаним беконом. Смачного!