Рецепт Фаршировані яйця по-французьки фото

Фаршировані яйця по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Яйця, Цибуля
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Фуршет
Фаршировані

Люблю такі закуски, коли з основного продукту дістається серцевина, яка фарширується начинкою. Виглядають вони завжди ефектно, і зі смаком можна пограти. Цей варіант один з подібних. Читайте!

Цього разу пропоную вам дізнатися про те, як приготувати фаршировані яйця по-французьки. Класичні варені яйця ми подамо з оригінальним наповненням: Luk-salotų, бекон і гірчиця. У міру пікантна закуска прикрасить фуршет і святковий стіл. А якщо у вас є кондитерський мішок, то начинку можна видавити з нього.

  • Яйце - 10 штук
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Бекон - 120 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Оливкова олія - 180 мілілітрів
  • Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
фаршировані яйця по-французьки - фото крок 1
1. Наріжте тонкими кружальцями цибулю. Викладіть його в сотейник. Влийте масло.
фаршировані яйця по-французьки - фото крок 2
2. Доведіть масло до кипіння, а потім тушкуйте цибулю 10 хвилин на середньому вогні. Також обсмажте бекон до золотистої скоринки.
фаршировані яйця по-французьки - фото крок 3
3. Коли цибуля стане карамельного кольору, злийте з нього масло через друшляк.
фаршировані яйця по-французьки - фото крок 4
4. В цей же час відваріть яйця круто. Потім остудіть їх, чистий і razrezhyte popolam. Видаліть жовток.
фаршировані яйця по-французьки - фото крок 5
5. Тепер зробіть начинку. Перетріть виделкою жовтки з більшою частиною дрібно нарізаного бекону, сіллю, гірчицею, перцем і майонезом.
фаршировані яйця по-французьки - фото крок 6
6. Наповніть білки начинкою. Зверху посипте закуску дрібно нарізаним беконом. Смачного!

Схожі рецепти