Рецепт Салат «Чорні перли» фото

Салат «Чорні перли»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі смачний, ситний і оригінальний салат"Чорна перлина" .

Опис приготування:

Не тільки смачний, але і вельми красивий салат"Чорна перлина" можна подавати як в загальному салатник, так і порційно.

  • Яйце - 2-3 штук
  • Крабові палички - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
салат
1. Рецепт приготування салат"Чорна перлина" досить простий. Для початку необхідно замочити чорнослив і дати йому трохи розм'якшити. Потім зробити невеликі надрізи і в кожен чорнослив вкласти волоський горіх.
салат
2. Тим часом зварити яйця круто. Потім остудити і почистити. Натерти на середній терці.
салат
3. Крабові палички подрібнити ножем або також натерти на тертці (для того, щоб палички добре потерлися, бажано їх попередньо покласти в морозилку хвилин на 20).
салат
4. Твердий, не надто солоний сир, також натерти на середній терці.
салат
5. Вершкове масло відправити також в морозилку і трохи заморозити. Натерти на дрібній тертці.
салат
6. На дно салатник викласти терті яйця. Якщо салат подавати порційно, то найзручніше використовувати кулінарне кільце. Яйця посолити і поперчити за смаком.
салат
7. Зверху викласти подрібнені крабові палички.
салат
8. Змастити зверху майонезом. При бажанні в майонез можна додати видавлений через прес часник.
салат
9. Наступним шаром буде тертий сир.
салат
10. Зверху викласти шар вершкового масла. Акуратно притиснути салат руками або ложкою, щоб він краще тримав форму.
салат
11. Останнім відправити в салат фарширований горіхами чорнослив. При бажанні всі верстви можна повторити, змінюючи черговість. Салат"Чорна перлина" в домашніх умовах готовий. Відправити його в холодильник на деякий час і можна подавати до столу.

Схожі рецепти