Бутерброди з сьомгою і червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 15 хв.
Наближається свято Новий рік, а значить потрібно продумати меню. Якщо ви віддаєте перевагу легкі закуски, спробуйте класичний варіант - бутерброди з сьомгою і червоною ікрою. Просто, швидко і дуже смачно!
Опис приготування:
Всім відомо прекрасне поєднання червоної риби, ікри, Кнопка і масло. Просто ідеальні закусочні бутерброди до будь-якого святкового застілля. Також можна додати солодкий червоний лук, шматочки сиру і іншу зелень. Хай щастить! І святкового вам настрою!
- Кнопка - 120 грам
- Ікра червона - 30 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сьомга слабосолона - 60 грам (філе)
- Rikotta - 90 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Кріп - 1 пучок
Нарізаємо батон скибочками. За допомогою склянки вирізаємо круглі шматочки без скоринки.
Подрібнюємо кріп.
Торці хліба змащуємо вершковим маслом. Obvalyayte "Бок" хліба в кропі.
Має вийти, як на фото.
Змащуємо кожен шматочок батона зверху вершковим сиром.
На половину бутербродів кладемо червону ікру.
Філе сьомги нарізаємо гарними шматочками.
Розкладаємо рибу на бутерброди. Прикрашаємо тарілочку і подаємо до столу. Смачного!