Рецепт Бутерброди з сьомгою і червоною ікрою фото

Бутерброди з сьомгою і червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Сьомга , Ікра
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік , Різдво
Бутерброди
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 15 хв.

Наближається свято Новий рік, а значить потрібно продумати меню. Якщо ви віддаєте перевагу легкі закуски, спробуйте класичний варіант - бутерброди з сьомгою і червоною ікрою. Просто, швидко і дуже смачно!

Опис приготування:

Всім відомо прекрасне поєднання червоної риби, ікри, Кнопка і масло. Просто ідеальні закусочні бутерброди до будь-якого святкового застілля. Також можна додати солодкий червоний лук, шматочки сиру і іншу зелень. Хай щастить! І святкового вам настрою!

  • Кнопка - 120 грам
  • Ікра червона - 30 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сьомга слабосолона - 60 грам (філе)
  • Rikotta - 90 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Кріп - 1 пучок
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 1
Нарізаємо батон скибочками. За допомогою склянки вирізаємо круглі шматочки без скоринки.
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 2
Подрібнюємо кріп.
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 3
Торці хліба змащуємо вершковим маслом. Obvalyayte "Бок" хліба в кропі.
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 4
Має вийти, як на фото.
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 5
Змащуємо кожен шматочок батона зверху вершковим сиром.
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 6
На половину бутербродів кладемо червону ікру.
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 7
Філе сьомги нарізаємо гарними шматочками.
бутерброди з сьомгою і червоною ікрою - фото крок 8
Розкладаємо рибу на бутерброди. Прикрашаємо тарілочку і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти