Канапе з кавуном, огірком і м'ятою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидка, оригінальна і апетитна закуска буде запропонована вашій увазі. Любіть незвичайні смакові поєднання? Тоді беріть на замітку цей варіант. Для перекусу і фуршету - то, що треба!
Хочу показати вам, як приготувати канапе з кавуном, огірком і м'ятою. Заінтриговані поєднанням? Надзвичайно гарно, смачно, незвично. Така закуска обов'язково вразить ваших близьких і гостей, стане справжньою родзинкою в меню. В даному випадку використовується також сир Фета, але ви можете експериментувати і замінити його іншим, улюбленим.
- Кавун - 16 скибочок
- Фета - 100-120 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Листя м'яти - 16 штук
- Базилік - За смаком(+ коричневий цукор за бажанням)
1. Вимийте і висушіть м'яту.
2. Наріжте кубиками або витягніть ложкою м'якоть кавуна.
3. Невеликими скибочками наріжте сир і огірочок.
4. Зберіть інгредієнти, закріпіть їх шпажкою. Доповнити закуску можна бальзаміком. Обов'язково рекомендую приготувати канапе з кавуном, огірком і м'ятою в домашніх умовах.