Млинцеві рулети з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом простий закуски з млинців і смачною начинки. Ви приємно здивуєте своїх гостей, та ще й без шкоди фігурі. Подруги будуть уплітати за обидві щоки і просити рецепт! гарантую.
Готуємо тісто для млинців і смажимо млинці як завжди. Поки вони остигають, готуємо начинку зі шпинату і сирного сиру. Змащуємо кожен млинець сирною масою, викладаємо зверху тонко нарізану рибку і загортаємо. Нарізаємо і подаємо. Викладіть млинцеві рулети з червоною рибою на блюдо, прикрасьте зеленню і сміливо подавайте на стіл. Смачного!
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сьомга слабкого засолу - 8 скибочок
- Сіль - За смаком
- Заморожений шпинат - 100 грам (або свіжий)
- Сир - 100 грам
Спочатку приготуємо тісто для млинців. Збийте яйце, додайте в нього щіпку солі, ложку рослинного масла і борошно. Добре перемішайте і поступово влийте молоко не перестаючи помішувати.
Добре розігрійте сковороду, змастіть її маслом і посмажте тонкі млинці. Викладіть їх на тарілку і остудіть.
Разморозьте шпинат в каструлі з гарячою водою, видаліть рідину і збризніть його лимонним соком.
Сирний сир перемішайте зі шпинатом. Додати сіль.
Кожен млинець намажте вийшла сирної сумішшю. На сир покладіть по два шматочки сьомги.
Поверніть млинці рулетом.
Кожен млинець розріжте на чотири частини. Сніданок готовий.