Рецепт Рулети з рибою і сиром фото

Рулети з рибою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніжні повітряні рулети з рибою і сиром - відмінне блюдо для тих, хто стежить за фігурою, але не хоче відмовляти собі в ласощах. Але не тільки для них - рулетики по моїм рецептом сподобаються всім!

Опис приготування:

Спочатку ми запекти величезний корж-млинець, а потім присмачити його рибно-сирною начинкою. Перед подачею на стіл блюдо рулетів з рибою і сиром можна прикрасити листям салату і помідорами. Блюдо готово! Смачного!

  • Петрушка - 250 грам
  • Базилік - 100 грам
  • Кріп - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 100 грам
  • Сьомга копчена - 200 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
рулети з рибою і сиром - фото крок 1
Зелень промийте, злегка просушіть і дрібно поріжте. Яйця збийте в блендері, додайте до них зелень, тертий сир, борошно, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.
рулети з рибою і сиром - фото крок 2
Отриману масу викладіть тонким шаром на деко, попередньо накритий папером для випікання. Надішліть в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах до рум'яної скоринки. Після цього витягніть деко з духовки і остудіть.
рулети з рибою і сиром - фото крок 3
Випечений корж акуратно переверніть на лист харчової плівки. Намажте його сирним сиром. На сир розкладіть порізану невеликими шматочками рибу і побризкайте лимонним соком.
рулети з рибою і сиром - фото крок 4
Поверніть рулет, загорніть його в харчову плівку і покладіть на дві години на холодильник. Після цього готовий рулет поріжте на шматки.

Схожі рецепти