Рулети з рибою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні повітряні рулети з рибою і сиром - відмінне блюдо для тих, хто стежить за фігурою, але не хоче відмовляти собі в ласощах. Але не тільки для них - рулетики по моїм рецептом сподобаються всім!
Спочатку ми запекти величезний корж-млинець, а потім присмачити його рибно-сирною начинкою. Перед подачею на стіл блюдо рулетів з рибою і сиром можна прикрасити листям салату і помідорами. Блюдо готово! Смачного!
- Петрушка - 250 грам
- Базилік - 100 грам
- Кріп - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сир - 100 грам
- Сьомга копчена - 200 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Зелень промийте, злегка просушіть і дрібно поріжте. Яйця збийте в блендері, додайте до них зелень, тертий сир, борошно, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.
Отриману масу викладіть тонким шаром на деко, попередньо накритий папером для випікання. Надішліть в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах до рум'яної скоринки. Після цього витягніть деко з духовки і остудіть.
Випечений корж акуратно переверніть на лист харчової плівки. Намажте його сирним сиром. На сир розкладіть порізану невеликими шматочками рибу і побризкайте лимонним соком.
Поверніть рулет, загорніть його в харчову плівку і покладіть на дві години на холодильник. Після цього готовий рулет поріжте на шматки.