Червона риба на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Чомусь всі впевнені, якщо вже придбали дорогу червону рибу, з неї треба створити якийсь дивний шедевр, зовсім забуваючи про те, що червона риба на сковороді в домашніх умовах завжди смачніше!
Такий простий рецепт червоної риби на сковороді припаде до смаку як любителям вишуканих страв (тоді можна подавати до романтичної вечері разом з білим вином), так і просто тим, хто любить добре поїсти (тоді рибу найкраще подавати з картопляним пюре або рисом). Словом, цей рецепт приготування червоної риби на сковороді по праву можна назвати універсальним. Бажаю вам вдалої готування!
- Стейки лосося - 4 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Стейки лосося размораживаем, промиваємо під водою й обсушуємо. Маринуємо в оливковій олії і соєвому соусі. Солимо, перчим, поливаємо соком лимона.
2. Розігріваємо сковороду-гриль, і викладаємо рибу разом із залишками маринаду.
3. Обсмажити з двох сторін до готовності. При подачі поливаємо соком другої половини лимона і прикрашаємо зеленню. Смачного!