Рецепт Червона риба під шубою салат фото

Червона риба під шубою салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Червона риба
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Салати

Пропоную вам на замітку дивно простий рецепт червоної риби під шубою, салат прекрасна варіація знаменитої оселедця, яку любить практично вся країна.

Цей рецепт приготування червоної риби під шубою, салату святкового і дуже смачного, відрізняється від класичного варіанту. Хочете спробувати традиційну страву з незвичайною родзинкою? тоді запам'ятовуйте.

  • Мал - 100 грам
  • Сьомга слабосолона - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Яйце - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
червона риба під шубою салат - фото крок 1
1. Перший етап - підготовка інгредієнтів. Рис потрібно відварити до готовності, яйця - круто, морква - до м'якості. Дно зручною ємності застелити харчовою плівкою і викласти рис рівним шаром. При бажанні в рецепт приготування червоної риби під шубою салату можна використовувати трохи рисового оцту, як для ролів.
червона риба під шубою салат - фото крок 2
2. Зверху рису необхідно викласти нарізану невеликими кубиками сьомгу. Розподілити по всій поверхні. Подрібнити кріп і висипати зверху.
червона риба під шубою салат - фото крок 3
3. Змастити тонким шаром майонезу. Цибулину очистити, нарізати кубиками і викласти зверху. При бажанні цибулю попередньо можна ошпарити окропом або замаринувати.
червона риба під шубою салат - фото крок 4
4. Очистити від кісточки авокадо і нарізати дрібними шматочками.
червона риба під шубою салат - фото крок 5
5. Викласти в форму, підсолити трохи і полити соком лимона. З авокадо цей простий рецепт червоної риби під шубою салату заграє новими фарбами.
червона риба під шубою салат - фото крок 6
6. Очистити яйця і нарізати дрібно. Вимити і просушити трохи зеленої цибулі. З'єднати з яйцем і викласти наступним шаром. Як випливає полити майонезом.
червона риба під шубою салат - фото крок 7
7. Залишилося очистити відварену моркву і натерти на тертці. Викласти в форму, притиснути ложкою або руками і заправити майонезом.
червона риба під шубою салат - фото крок 8
8. Перед подачею червона риба під шубою салат в домашніх умовах повинен просочитися в холодильнику хоча б пару годин. Потім акуратно зняти плівку і при бажанні присипати зверху зелень.

Схожі рецепти