Рецепт Червона риба під шубою салат фото

Червона риба під шубою салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Червона риба
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Пропоную вам на замітку дивно простий рецепт червоної риби під шубою, салат прекрасна варіація знаменитої оселедця, яку любить практично вся країна.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування червоної риби під шубою, салату святкового і дуже смачного, відрізняється від класичного варіанту. Хочете спробувати традиційну страву з незвичайною родзинкою? тоді запам'ятовуйте.

  • Мал - 100 грам
  • Сьомга слабосолона - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Яйце - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
червона риба під шубою салат - фото крок 1
1. Перший етап - підготовка інгредієнтів. Рис потрібно відварити до готовності, яйця - круто, морква - до м'якості. Дно зручною ємності застелити харчовою плівкою і викласти рис рівним шаром. При бажанні в рецепт приготування червоної риби під шубою салату можна використовувати трохи рисового оцту, як для ролів.
червона риба під шубою салат - фото крок 2
2. Зверху рису необхідно викласти нарізану невеликими кубиками сьомгу. Розподілити по всій поверхні. Подрібнити кріп і висипати зверху.
червона риба під шубою салат - фото крок 3
3. Змастити тонким шаром майонезу. Цибулину очистити, нарізати кубиками і викласти зверху. При бажанні цибулю попередньо можна ошпарити окропом або замаринувати.
червона риба під шубою салат - фото крок 4
4. Очистити від кісточки авокадо і нарізати дрібними шматочками.
червона риба під шубою салат - фото крок 5
5. Викласти в форму, підсолити трохи і полити соком лимона. З авокадо цей простий рецепт червоної риби під шубою салату заграє новими фарбами.
червона риба під шубою салат - фото крок 6
6. Очистити яйця і нарізати дрібно. Вимити і просушити трохи зеленої цибулі. З'єднати з яйцем і викласти наступним шаром. Як випливає полити майонезом.
червона риба під шубою салат - фото крок 7
7. Залишилося очистити відварену моркву і натерти на тертці. Викласти в форму, притиснути ложкою або руками і заправити майонезом.
червона риба під шубою салат - фото крок 8
8. Перед подачею червона риба під шубою салат в домашніх умовах повинен просочитися в холодильнику хоча б пару годин. Потім акуратно зняти плівку і при бажанні присипати зверху зелень.

Схожі рецепти