Червона риба під шубою салат
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам на замітку дивно простий рецепт червоної риби під шубою, салат прекрасна варіація знаменитої оселедця, яку любить практично вся країна.
Цей рецепт приготування червоної риби під шубою, салату святкового і дуже смачного, відрізняється від класичного варіанту. Хочете спробувати традиційну страву з незвичайною родзинкою? тоді запам'ятовуйте.
- Мал - 100 грам
- Сьомга слабосолона - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Лимон - 0.5 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Яйце - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Перший етап - підготовка інгредієнтів. Рис потрібно відварити до готовності, яйця - круто, морква - до м'якості. Дно зручною ємності застелити харчовою плівкою і викласти рис рівним шаром. При бажанні в рецепт приготування червоної риби під шубою салату можна використовувати трохи рисового оцту, як для ролів.
2. Зверху рису необхідно викласти нарізану невеликими кубиками сьомгу. Розподілити по всій поверхні. Подрібнити кріп і висипати зверху.
3. Змастити тонким шаром майонезу. Цибулину очистити, нарізати кубиками і викласти зверху. При бажанні цибулю попередньо можна ошпарити окропом або замаринувати.
4. Очистити від кісточки авокадо і нарізати дрібними шматочками.
5. Викласти в форму, підсолити трохи і полити соком лимона. З авокадо цей простий рецепт червоної риби під шубою салату заграє новими фарбами.
6. Очистити яйця і нарізати дрібно. Вимити і просушити трохи зеленої цибулі. З'єднати з яйцем і викласти наступним шаром. Як випливає полити майонезом.
7. Залишилося очистити відварену моркву і натерти на тертці. Викласти в форму, притиснути ложкою або руками і заправити майонезом.
8. Перед подачею червона риба під шубою салат в домашніх умовах повинен просочитися в холодильнику хоча б пару годин. Потім акуратно зняти плівку і при бажанні присипати зверху зелень.