Червона риба під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Червона риба - великий делікатес, який вимагає правильного приготування. Пропоную чудовий рецепт приготування сьомги з насиченим сирно-сметанним соусом і зеленню. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування червоної риби під соусом. Спершу потрібно промити, очистити і нарізати сьомгу. Потім злегка присолити рибу і обсмажити на сковороді, по 2 хвилини з кожного боку. Перекладаємо рибу на деко і поливаємо сирно-сметанно-майонезним соусом. Запікаємо страву в духовці 20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності присипте сьомгу тертим сиром і зеленню. Готову страву подається до столу зі свіжими овочами. Хай щастить!
- Сьомга - 1 кілограм
- Сир твердий - 300 грам (тертий)
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - 300 грам
- Майонез - 200 грам
- Петрушка - За смаком
Промиваємо і очищаємо сьомгу, потім нарізаємо порційними шматками.
Злегка солимо сьомгу і обсмажуємо з двох сторін на сковороді (по 2 хвилини з кожного). Перекладаємо її в форму для запікання.
Приготуємо соус до риби. Змішуємо сметану, майонез і половину тертого сиру.
Поливаємо рибу соусом і відправляємо в духовку на 20 хвилин, температура 200 градусів.
Зелень подрібнюємо і змішуємо з тертим сиром.
Для 5 хвилин до готовності риби присипаємо її зеленню з сиром. Як тільки сир розплавиться, виймайте блюдо з духовки.
Подаємо страву до столу зі свіжими овочами. Смачного!