Рецепт Червона риба під соусом фото

Червона риба під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Червона риба - великий делікатес, який вимагає правильного приготування. Пропоную чудовий рецепт приготування сьомги з насиченим сирно-сметанним соусом і зеленню. Спробуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування червоної риби під соусом. Спершу потрібно промити, очистити і нарізати сьомгу. Потім злегка присолити рибу і обсмажити на сковороді, по 2 хвилини з кожного боку. Перекладаємо рибу на деко і поливаємо сирно-сметанно-майонезним соусом. Запікаємо страву в духовці 20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності присипте сьомгу тертим сиром і зеленню. Готову страву подається до столу зі свіжими овочами. Хай щастить!

  • Сьомга - 1 кілограм
  • Сир твердий - 300 грам (тертий)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Крем - 300 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Петрушка - За смаком
червона риба під соусом - фото крок 1
Промиваємо і очищаємо сьомгу, потім нарізаємо порційними шматками.
червона риба під соусом - фото крок 2
Злегка солимо сьомгу і обсмажуємо з двох сторін на сковороді (по 2 хвилини з кожного). Перекладаємо її в форму для запікання.
червона риба під соусом - фото крок 3
Приготуємо соус до риби. Змішуємо сметану, майонез і половину тертого сиру.
червона риба під соусом - фото крок 4
Поливаємо рибу соусом і відправляємо в духовку на 20 хвилин, температура 200 градусів.
червона риба під соусом - фото крок 5
Зелень подрібнюємо і змішуємо з тертим сиром.
червона риба під соусом - фото крок 6
Для 5 хвилин до готовності риби присипаємо її зеленню з сиром. Як тільки сир розплавиться, виймайте блюдо з духовки.
червона риба під соусом - фото крок 7
Подаємо страву до столу зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти