Червона риба під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Я велика шанувальниця риби і морепродуктів, тому червона риба під сиром - Найпопулярніша страва на моєму обідньому столі. Обожнюю його за простоту готування і оригінальний смак. Ділюся рецептом з вами!
Червона риба - це взагалі дуже хороша штука. Хороша вона тим, що готувати її просто - не потрібно тривалої обробки, буквально за 15-20 хвилин з неї можна приготувати повноцінне друга страва, повне корисних речовин. Цей рецепт червоної риби під сиром - зайве тому підтвердження. Буквально за півгодини без великих зусиль за цим рецептом можна приготувати страву, гідне найдорожчих гостей. Удачі в приготуванні!
- Лосось - 900 грам
- Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
- Майонез - ¼ Склянок
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - ½ -1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків (подрібнити)
Розігріти духовку до 400 градусів. Накрийте деко листом фольги. Розмістіть філе лосося в центрі листа, приправте сіллю і перцем. Викладіть шар тонко нарізаної цибулі поверх філе, щоб він повністю його заглушив.
У невеликій мисці змішайте майонез, лимонний сік, гірчицю і часник. Готовою сумішшю змастіть рівномірно викладений шар цибулі і посипте тертим сиром.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 15-18 хвилин.