Рецепт Червона риба під сиром фото

Червона риба під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід , Новий рік , Різдво
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Я велика шанувальниця риби і морепродуктів, тому червона риба під сиром - Найпопулярніша страва на моєму обідньому столі. Обожнюю його за простоту готування і оригінальний смак. Ділюся рецептом з вами!

Опис приготування:

Червона риба - це взагалі дуже хороша штука. Хороша вона тим, що готувати її просто - не потрібно тривалої обробки, буквально за 15-20 хвилин з неї можна приготувати повноцінне друга страва, повне корисних речовин. Цей рецепт червоної риби під сиром - зайве тому підтвердження. Буквально за півгодини без великих зусиль за цим рецептом можна приготувати страву, гідне найдорожчих гостей. Удачі в приготуванні!

  • Лосось - 900 грам
  • Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
  • Майонез - ¼ Склянок
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - ½ -1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків (подрібнити)
червона риба під сиром - фото крок 1
Розігріти духовку до 400 градусів. Накрийте деко листом фольги. Розмістіть філе лосося в центрі листа, приправте сіллю і перцем. Викладіть шар тонко нарізаної цибулі поверх філе, щоб він повністю його заглушив.
червона риба під сиром - фото крок 2
У невеликій мисці змішайте майонез, лимонний сік, гірчицю і часник. Готовою сумішшю змастіть рівномірно викладений шар цибулі і посипте тертим сиром.
червона риба під сиром - фото крок 3
Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 15-18 хвилин.

Схожі рецепти