Чізкейк без випічки «Нью-Йорк»
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий чізкейк "нью-Йорк" готується на основі сиру Філадельфія, вершків і печива. Виходить дуже хороший і приємний на смак десерт, який так і манить до себе і дітей і дорослих.
Перед вами класичний рецепт приготування чізкейку без випічки "нью-Йорк" . З печива і розтопленого вершкового масла робиться основний корж. З інших інгредієнтів робимо ніжне сирне суфле, яким і заливаємо нашу основу. Застигає чізкейк в холодильнику, мінімум 3 годину, краще всю ніч. Хай щастить!
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир Філадельфія - 600 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершки - 150 мілілітрів
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
Печиво перемелює в крихту і змішуємо з розтопленим вершковим маслом.
Отриману суміш утрамбуйте в формі, не забудьте зробити бортики. Поставте в холодильник на півгодини.
Сир збийте з цукровою пудрою до однорідної маси.
Поступово додайте яйця, вершки і ваніль. Акуратно збийте.
Вливаємо сирну суміш у форму. Ставимо в холодильник для застигання на 3-4 годину, можна на ніч.
При подачі прикрасьте будь-якими фруктами. Смачного!