Рецепт Чізкейк «Нью-Йорк» класичний рецепт фото

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершки, Вершковий сир, Сир
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Чізкейк

Знаменитий чізкейк "нью-Йорк" користується величезною популярністю в нашій родині! Приготований за класичним рецептом десерт виходить дуже насиченим, ніжним і смачним. Обов'язково спробуйте!

До вашої уваги - чізкейк "нью-Йорк" класичний рецепт. Основою для чізкейку буде розкришене печиво, змішане з розтопленим маслом. З отриманої маси формуємо стінки і бортики чизкейка, утрамбувавши масу в рознімної формі. Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою, додавши вершки, яйця і ваніль. Сирну суміш вливаємо в форму і випікаємо наш чізкейк в духовці. Даємо йому охолонути і поміщаємо його в холодильник на 3-4 години або на всю ніч. Хай щастить!

  • Печиво пісочне - 200 грам
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Сир "філадельфія" - 600 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
чізкейк
Підготуйте необхідні інгредієнти.
чізкейк
Все печиво необхідно розмолоти в крихту, потім додати розтоплене вершкове масло і перемішати.
чізкейк
Отриману суміш утрамбовуємо в роз'ємну форму (20 см), формуємо бортики.
чізкейк
Форму з печивом ставимо в духовку на 10 хвилин, температура 160 градусів. Тим часом збийте сир з цукровою пудрою до однорідної маси.
чізкейк
Додайте вершки, ваніль і яйця. Акуратно продовжуємо збивати.
чізкейк
Вливаємо отриману суміш у форму. Випікаємо чізкейк в духовці 80 хвилин, температура 160 градусів. По закінченню часу відкрийте дверцята духовки і залиште чізкейк так на 1 час. Потім помістіть випічку в холодильник на 3-4 годину.
чізкейк
Смачного!

Схожі рецепти