Чізкейк «Нью-Йорк» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Знаменитий чізкейк "нью-Йорк" користується величезною популярністю в нашій родині! Приготований за класичним рецептом десерт виходить дуже насиченим, ніжним і смачним. Обов'язково спробуйте!
До вашої уваги - чізкейк "нью-Йорк" класичний рецепт. Основою для чізкейку буде розкришене печиво, змішане з розтопленим маслом. З отриманої маси формуємо стінки і бортики чизкейка, утрамбувавши масу в рознімної формі. Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою, додавши вершки, яйця і ваніль. Сирну суміш вливаємо в форму і випікаємо наш чізкейк в духовці. Даємо йому охолонути і поміщаємо його в холодильник на 3-4 години або на всю ніч. Хай щастить!
- Печиво пісочне - 200 грам
- Вершкове масло - 110 грам
- Сир "філадельфія" - 600 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершки - 150 мілілітрів
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Все печиво необхідно розмолоти в крихту, потім додати розтоплене вершкове масло і перемішати.
Отриману суміш утрамбовуємо в роз'ємну форму (20 см), формуємо бортики.
Форму з печивом ставимо в духовку на 10 хвилин, температура 160 градусів. Тим часом збийте сир з цукровою пудрою до однорідної маси.
Додайте вершки, ваніль і яйця. Акуратно продовжуємо збивати.
Вливаємо отриману суміш у форму. Випікаємо чізкейк в духовці 80 хвилин, температура 160 градусів. По закінченню часу відкрийте дверцята духовки і залиште чізкейк так на 1 час. Потім помістіть випічку в холодильник на 3-4 годину.
Смачного!