Рецепт Класичний чізкейк «Нью-Йорк» фото

Класичний чізкейк «Нью-Йорк»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Чізкейк
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Цей європейський десерт вже давно став класикою. Його готують у багатьох ресторанах і на багатьох кухнях господині. Якщо ви хочете повторити його самостійно і в пошуку рецепту, то не проходьте повз!

Опис приготування:

Я покажу вам крок за кроком, як приготувати класичний чізкейк"Нью-Йорк" . Цей приголомшливий десерт вимагає зовсім небагато зусиль, але досить витримки. Перед тим як дістати його з форми, потрібно остудити чізкейк не менше 4 годин, але найкраще - ніч. Подавати до столу його можна з ніжним сметанним або вершковим кремом, а також з шоколадним, карамельним або полуничним соусом. Спробувати цей приголомшливий десерт повинен кожен.

  • Печиво - 250 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Крем-сир - 900 грам
  • Цукор - 270 грам (начинка)
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Яйце - 4 штуки
  • Крем - 160 грам
  • Вершки - 160 грам
  • Крем - 475 грам (крем)
  • Цукор - 35 грам (крем)
  • Полуниця - 350 грам (соус)
  • Цукор - 100 грам (соус)
  • Вода - 120 мілілітрів (соус)
класичний чізкейк
1. Для початку потрібно приготувати корж. Подрібніть печиво з цукром, дрібкою солі і розтопленим вершковим маслом. Викладіть у форму і сформуйте корж з бортами.
класичний чізкейк
2. Форму потрібно акуратно обернути 3 шарами фольги.
класичний чізкейк
3. Кожен шар завертайте окремо для надійності.
класичний чізкейк
4. Для приготування начинки з'єднайте крем-сир з цукром, ванільним екстрактом, яйцями, сметаною і вершками.
класичний чізкейк
5. Збийте все до однорідності.
класичний чізкейк
6. Вилийте у форму акуратно.
класичний чізкейк
7. Поставте форму в форму побільше або на деко.
класичний чізкейк
8. Акуратно влийте в форму побільше гарячу воду. Випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці 1, 5 годину.
класичний чізкейк
9. Готовий чізкейк залиште на 4 години остигати. Потім акуратно зніміть роз'ємні бортики.
класичний чізкейк
10. Змастіть верх збитою з цукром сметаною.
класичний чізкейк
11. Для приготування полуничного соусу розімніть ягоди товкачиком, додайте воду і цукор. Проваріть соус на повільному вогні, помішуючи, до загустіння.
класичний чізкейк
12. Класичний чізкейк"Нью-Йорк" готовий.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти