Рецепт Салат з оселедця «Різдво» фото

Салат з оселедця «Різдво»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Буряк , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Оселедець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Різдво
Салати
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже незвичайний салат, який нагадує нашу"Оселедець під шубою" , тільки має більш вишуканий смак! Урізноманітніть своє меню - приготуйте салат"Різдво" з оселедця.


Опис приготування:

Картопля і буряк для салату я запекла в духовці, обмотавши фольгою. Журавлина надає дуже пікантну кислинку. Грушу в крайньому випадку замініть кислим яблуком. В цілому, дуже смачний і цікавий салат.

  • Філе оселедця - 2 штуки
  • Картопля - 1-2 штук
  • Лук білий - 0, 5 штуки
  • Лук синій - 0, 5 штуки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Буряк - 1 штука
  • Груша - 1 штука
  • Журавлина - 50 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, білий перець - частина
  • Лимон - 1 штука
  • Зелень - За смаком
салат з оселедця
1. Картопля наріжте дрібними кубиками.
салат з оселедця
2. Буряк натріть на крупній тертці.
салат з оселедця
3. Лук білий і синій наріжте дрібними кубиками. У різних ємностях залийте їх окропом на пару хвилин, потім злийте воду.
салат з оселедця
4. Грушу очистіть від шкірки, наріжте дрібними кубиками і розділіть на 2 частини.
салат з оселедця
5. Філе оселедця дрібно наріжте і додайте лимонного соку.
салат з оселедця
6. З'єднайте в мисці картопля, оселедець, білий лук, грушу, додайте білий перець, щіпку солі, сметану і майонез. Змішайте всі інгредієнти і поставте в холодильник.
салат з оселедця
7. У каструлю з товстим дном відправте другу частину груші, журавлину і цукор. На повільному вогні карамелізіруется до м'якості. Потім додайте буряк, Червона цибуля, щіпку солі, білий перець і оливкове масло. Перемішайте і поставте в холодильник на 2 години разом з оселедцем.
салат з оселедця
8. Викладіть салат на плоскому блюді, чергуючи оселедець і буряк. Прикрасьте листочками петрушки і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти