Рецепт Імбирне печиво на Різдво фото

Імбирне печиво на Різдво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Імбир
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Різдво
Випічка, Солодке, Печиво

Європейські Різдвяні свята важко уявити без запаху і смаку знаменитого печива з імбиром. Головна його фішка - це оформлення. Купите відповідну форму для вирізання, а рецепт прочитайте.

У мене є подруга, яка стала просто майстром в подібній випічці. Саме вона і розповіла мені, як приготувати імбирне печиво на Різдво. Пряні і в міру м'які вироби відмінно поєднуються з гарячим какао або чаєм. Як я писала вище, форму зробіть по своєму бажанню, наприклад, у вигляді сніжинок.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор коричневий - 100 грам
  • Кукурудзяний сироп - 70 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Кориця мелена - 2 чайних ложки
  • Імбир тертий - 2 чайних ложки
  • Гвоздика суха мелена - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 300-400 грам
  • Харчовий барвник - 4-7 капель (блакитний)
  • Маргарин - 20 грам
імбирне печиво на Різдво - фото крок 1
Перемішайте в глибокій мисці корицю, борошно, гвоздику, імбир і соду.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 2
В іншому посуді міксером збийте цукор з м'яким маслом до повітряного стану.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 3
Потім додайте сироп і яйце. Масу збийте до єдиної консистенції.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 4
Потім сухі інгредієнти порціями вводите в основну масу. Постійно збивайте її.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 5
Тепер замішайте тісто руками. Slepite турбота про Кулі. Приберіть його в харчову плівку. Залиште масу в холодильнику на 30 хвилин.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 6
Розігрійте духовку до 190 градусів. Деко змастіть маргарином. Дістаньте 1/3 тесту з холодильника.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 7
Тісто розкачати тонким шаром в 3 мм на підготовленій поверхні. Виріжте печиво формою.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 8
Випікайте печиво 7 хвилин в духовці. Потім ту ж процедуру проведіть з рештою тестом. Печиво остудіть.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 9
Поки займіться глазур'ю. Збийте до піни білки з лимонним соком.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 10
Потім в отриману масу додайте цукрову пудру. Збивайте до єдиної консистенції.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 11
Частина глазурі пофарбуйте в блакитний колір барвником, а частина залиште білої.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 12
Помістіть глазур в спеціальний пекарський пакет з насадкою, щоб зробити візерунки на випічці.
імбирне печиво на Різдво - фото крок 13
Прикрасьте імбирне печиво глазур'ю. Повністю остудіть його. Приємного чаювання!

Схожі рецепти