Окрошка з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть окрошку? Я її просто обожнюю! Саме тому у мене в арсеналі є багато різних варіантів, які вносять різноманітність в меню. Однією ідеєю (нескладної і вдалою) як раз хочу поділитися.
Холодні супи - відмінна ідея для літньої спеки. Я хочу розповісти вам, як приготувати окрошку з курячою грудкою. Вона корисніше, ніж з ковбасою, так що її можна запропонувати навіть дітям. В якості заправки в даному випадку використовується кефір, але розвести водою майонез, наприклад. Густоту окрошки визначайте за власними уподобаннями, хтось любить більш рідку, як суп, а хтось навпаки.
- Куряча грудка - 600 грам
- Огірок - 2-3 штук
- Rediska - 2-3 штук
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Кефір - 1-2 літрів
- Крем - 100-200 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль і зелень - За смаком
1
Картопля, морква і яйця відваріть, остудіть і очистіть.
2
Вимийте і відваріть курячу грудку.
3
Наріжте кубиками картоплю, морква, яйця, курочку, огірки, редиску.
4
Додайте сметану, сіль (за смаком) і перемішайте до однорідності.
5
Залийте кефіром і додайте подрібнену зелень (кріп і зелена цибуля).
6
Перед подачею найкраще відправити окрошку в холодильник або додати в тарілку 1-2 кубики льоду.
Смачного!
Смачного!