Рецепт Окрошка з курячою грудкою фото

Окрошка з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Пісні страви
На обід , Літні
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любіть окрошку? Я її просто обожнюю! Саме тому у мене в арсеналі є багато різних варіантів, які вносять різноманітність в меню. Однією ідеєю (нескладної і вдалою) як раз хочу поділитися.

Опис приготування:

Холодні супи - відмінна ідея для літньої спеки. Я хочу розповісти вам, як приготувати окрошку з курячою грудкою. Вона корисніше, ніж з ковбасою, так що її можна запропонувати навіть дітям. В якості заправки в даному випадку використовується кефір, але розвести водою майонез, наприклад. Густоту окрошки визначайте за власними уподобаннями, хтось любить більш рідку, як суп, а хтось навпаки.

  • Куряча грудка - 600 грам
  • Огірок - 2-3 штук
  • Rediska - 2-3 штук
  • Картопля - 4 штуки
  • Яйце - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Кефір - 1-2 літрів
  • Крем - 100-200 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль і зелень - За смаком
1
Картопля, морква і яйця відваріть, остудіть і очистіть.
2
Вимийте і відваріть курячу грудку.
3
Наріжте кубиками картоплю, морква, яйця, курочку, огірки, редиску.
4
Додайте сметану, сіль (за смаком) і перемішайте до однорідності.
5
Залийте кефіром і додайте подрібнену зелень (кріп і зелена цибуля).
6
Перед подачею найкраще відправити окрошку в холодильник або додати в тарілку 1-2 кубики льоду.
Смачного!

Схожі рецепти