Салат з буряка з оселедцем і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з оселедцем часто готують на Новий рік і Різдво. Майже всі знайомі зі знаменитою "шубою" . А якщо вам хочеться спробувати нову варіацію з нею, той час прочитати мій рецепт. Незвичайний і яскравий.
Багатьом поєднання продуктів в складі буде знайоме, а кому-то, навпаки, здасться дивним. Хоча спробувати все одно варто, щоб з'ясувати, сподобається вам блюдо чи ні. Тому я розповім вам, як приготувати салат з буряка з оселедцем і яблуком. Пікантний смак в поєднанні з простими і доступними інгредієнтами.
- Буряк - 300 грам
- Оселедець солона, філе - 100 грам
- Яблуко зелене - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця зернова - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
Буряк ретельно помийте. Загорніть її в фольгу і приберіть в жароміцних форму. Запікайте буряки 1-1, 5 годин 180 градусах.
Остудіть буряк, чистий, а потім наріжте її соломкою.
Філе оселедця наріжте шматочками.
Яблуко очистіть від шкірки і наріжте його соломкою.
Очищену цибулю наріжте півкільцями. Залийте його окропом на 2 хвилини. Потім воду злийте.
Зробіть заправку, змішавши оцет, масло і гірчицю.
Всі інгредієнти перемішайте і додайте заправку. Залиште салат перед подачею на 30 хвилин в холодильнику. Смачного!