Рецепт Салат «мімоза» з оселедцем фото

Салат «мімоза» з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування салату «Мімоза» з оселедцем. Ця страва відомо всім, і багато його дуже люблять.

Опис приготування:

За традицією цей салат містить в собі солону або консервовану рибу, жовтки, майонез, кріп і терту картоплю. Ми додаємо сюди ще і обсмажені з цибулею гриби. Салат поживний і дуже смачний.

  • Лимон - 1/2 штуки
  • Оселедець - 500 грам
  • Печериці - 5 штук
  • Кріп - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Солі - - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Картоплі - 6 штук
  • Майонез - 250 грам
салат
1. Очищаємо моркву і цибулю, маленькими кубиками нарізаємо. На рослинному маслі спассеруем моркву і цибулю. Морква краще нарізати, а не натирати. Очищаємо і промиваємо гриби, нарізаємо і обсмажуємо з морквою і цибулею. У спассірование морква і цибуля додаємо гриби, помішувати і обсмажуємо 7 хвилин. Можна додати пару ложок води.
салат
2. Випатрати оселедець, видаляємо голову і знімаємо шкіру. Кістки відокремлюємо від м'якоті. Прибираємо навіть найменші кістки, дрібними кубиками нарізаємо м'якоть. Тоненьким шаром рибу розподіляємо на блюді, скроплюємо лимонним соком.
салат
3. Смажені гриби з морквою і цибулею розподіляємо зверху оселедця, разравниваем. Краще, якщо гриби не солити. Круто відварюємо яйця, очищаємо, жовток відокремлюємо від білка, подрібнюємо.
салат
4. Посипаємо подрібненим білком зверху грибів.
салат
5. Прямо в шкірці відварюємо картоплю, очищаємо і натираємо на крупну тертку зверху білків, солимо. Картопля повинен бути холодним.
салат
6. Салат добре змащуємо майонезом, прикрашаємо розтертим жовтком і гілочками кропу. Блюдо готово.

Схожі рецепти