Гюдон
(покроковий рецепт з фото)
Національне Японське блюдо.
Помістити інгредієнти для бульйону в каструлю і дати закипіти - Додати нарізану цибулю (тонка, півкільцями) і варити до його готовності (солодкий, легкий хрускіт) - Покласти в бульйон тонко нарізане м'ясо (як на бефстроганов) і варити до готовності близько п'яти хвилин. Готове м'ясо розкласти по глибоких піалах на варений рис.
- Мал - 360 грам(2 чашки)
- Govяzhьe філе - 400 грам
- Luk хвіст - 150 грам
- Петрушка - 50 грам
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок (для бульйону )
- Цукор - 3 Ст. Ложки (для бульйону)
- Даси - 300 мілілітрів (для соусу. Можна без нього)
Помістити інгредієнти для бульйону в каструлю і дати закипіти - Додати нарізану цибулю (тонка, півкільцями) і варити до його готовності (солодкий, легкий хрускіт) - Покласти в бульйон тонко нарізане м'ясо (як на бефстроганов) і варити до готовності близько п'яти хвилин. Готове м'ясо розкласти по глибоких піалах на варений рис.