Рецепт Гюдон фото

Гюдон
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо, Яловичина, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви

Національне Японське блюдо.

Помістити інгредієнти для бульйону в каструлю і дати закипіти - Додати нарізану цибулю (тонка, півкільцями) і варити до його готовності (солодкий, легкий хрускіт) - Покласти в бульйон тонко нарізане м'ясо (як на бефстроганов) і варити до готовності близько п'яти хвилин. Готове м'ясо розкласти по глибоких піалах на варений рис.

  • Мал - 360 грам(2 чашки)
  • Govяzhьe філе - 400 грам
  • Luk хвіст - 150 грам
  • Петрушка - 50 грам
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок (для бульйону )
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (для бульйону)
  • Даси - 300 мілілітрів (для соусу. Можна без нього)
Помістити інгредієнти для бульйону в каструлю і дати закипіти - Додати нарізану цибулю (тонка, півкільцями) і варити до його готовності (солодкий, легкий хрускіт) - Покласти в бульйон тонко нарізане м'ясо (як на бефстроганов) і варити до готовності близько п'яти хвилин. Готове м'ясо розкласти по глибоких піалах на варений рис.

Схожі рецепти