Рецепт Сало з кокоса фото

Сало з кокоса
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Фуршет
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ділюся рецептом простого, але дуже незвичайного страви. Хто б міг подумати, що кокос може зімітувати смак сала? Однак якщо правильно його підсолити, то схожість очевидно.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати сало з кокоса. Якщо у вас є можливість купити молодий зелений кокос, у якого м'яка м'якоть, то краще використовувати його. Перед подачею закуску можна трохи заморозити в морозильній камері для більшої схожості. Подавайте сало з кокосової м'якоті на тонкому Бородінському хлібі і насолоджуйтеся смаком. Рецепт підходить тільки для веганів, але і всіх, хто не боїться експериментувати на кухні!

  • Кокос - 1 штука
  • Кріп - 1/4 пучка
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
сало з кокоса - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
сало з кокоса - фото крок 2
Кокос розберіть, очистіть від шкаралупи і злийте рідину. Наріжте тонкими скибочками за допомогою овочечистки.
сало з кокоса - фото крок 3
Часник пропустіть через прес. Кріп дрібно порубати ножем.
сало з кокоса - фото крок 4
Змішайте всі інгредієнти. Настоюйте мінімум годину.
сало з кокоса - фото крок 5
Сало з кокоса готове, смачного!

Схожі рецепти