Сало з кокоса
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом простого, але дуже незвичайного страви. Хто б міг подумати, що кокос може зімітувати смак сала? Однак якщо правильно його підсолити, то схожість очевидно.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати сало з кокоса. Якщо у вас є можливість купити молодий зелений кокос, у якого м'яка м'якоть, то краще використовувати його. Перед подачею закуску можна трохи заморозити в морозильній камері для більшої схожості. Подавайте сало з кокосової м'якоті на тонкому Бородінському хлібі і насолоджуйтеся смаком. Рецепт підходить тільки для веганів, але і всіх, хто не боїться експериментувати на кухні!
- Кокос - 1 штука
- Кріп - 1/4 пучка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кокос розберіть, очистіть від шкаралупи і злийте рідину. Наріжте тонкими скибочками за допомогою овочечистки.
Часник пропустіть через прес. Кріп дрібно порубати ножем.
Змішайте всі інгредієнти. Настоюйте мінімум годину.
Сало з кокоса готове, смачного!