Креветки в паніровці з кокоса

Креветки в паніровці з кокоса
Кількість порцій: 2 Час приготування: 35 хв.
Коли я хочу зробити рибу або м'ясо хрустким, то беру сухарі - все просто. Але якщо додати в паніровці чогось особливого? Щоб вона давала не тільки зовнішнє оформлення, але і смак. спробуємо?

опис приготування:

подивіться, як приготувати креветки в паніровці з кокоса. А чому б і ні? Блюдо в азіатському стилі гратиме смаками у вас в роті, тому на гарнір підійде щось просте - рис і капустяний салат. Хоча тут не буде сильної гостроти, як ми звикли, а тільки кислинка і солодкість. Але все одно це цікаво!

  • Рис "; Жасмин"  — 1 Склянка
  • Зелена цибуля, перо— 2 штуки
  • вапно— 1 штука
  • Кокосова стружка або тертий кокос— 200 грам
  • креветки— 240 грам
  • червонокачанна капуста— 180 грам
  • крем— 60 грам
  • Рисове борошно— 80 грам
  • Соус чилі солодкий— 45 літрів
  • яйце— 2 штуки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 1,5 Ст. ложки
Креветки в паніровці з кокоса - фото крок 1 1. У каструлі доведіть до кипіння 420 мл води, щіпку солі і промитий рис. Потім варите його 20 хвилин на невеликому вогні.

Креветки в паніровці з кокоса - фото крок 2 2. В цей час відварений і очищені креветки натріть сіллю і перцем. З лайма вичавіть сік і зніміть тонко цедру. Лук наріжте по діагоналі.

Креветки в паніровці з кокоса - фото крок 3 3. Тепер зробіть соус. Сметану перемішайте з половиною соку, сіллю, перцем і цедрою. Також зробіть салат. Капусту тонко нашаткуйте і перемішайте з половиною цибулі, соком, сіллю, перцем і чилі соусом.

Креветки в паніровці з кокоса - фото крок 4 4. Підготуйте 3 тарілки. В одну всипте борошно, в другу - кокос, в третій збийте яйця. Підготовлені креветки спочатку вмочіть в борошно, потім - в яйця, а потім - в кокос.

Креветки в паніровці з кокоса - фото крок 5 5. Обсмажте креветки з обох сторін по 2 хвилини в розігрітій олії.

Креветки в паніровці з кокоса - фото крок 6 6. Подавайте блюдо з рисом і салатом. Зверху посипте все цибулею, а поруч поставте соус. Смачного!

Схожі рецепти

Молочні цукерки з м'якоттю кокоса

Молочні цукерки з м'якоттю кокоса

М'які домашні цукерки на основі згущеного молока з додаванням подрібненої м'якоті кокоса, покриті розтопленим шоколадом - вишуканий десерт, який точно припаде до смаку і дорослим, і дітям. опис приготування: Процес приготування таких цукерок не є трудомістким, проте слід звернути увагу на етап...

читати далі
Молоко з кокоса

Молоко з кокоса

Ароматне молоко з м'якоті кокоса з насиченим і неповторним смаком — поживний рослинний напій, який має безліч корисних властивостей. Обов'язково приготуйте його для себе і своїх близьких! опис приготування: Приготування молока з кокоса — досить тривалий і трудомісткий процес, але в результаті ...

читати далі
Креветки в кокосової паніровці з ананасною сальсою

Креветки в кокосової паніровці з ананасною сальсою

Всі продукти в паніровці дуже смачні, і такі креветки — особливо смачні, завдяки не просто паніровці, а дуже ароматною і хрусткою на основі кокосової стружки. звичайно, не малу роль тут відіграє сальса, без якої ця страва буде неповним. Прекрасно подати такі креветки в якості закуски, як самостій...

читати далі
Авокадо в паніровці

Авокадо в паніровці

Якщо ви любите пробувати щось новеньке, тоді пропоную вам зробити дуже просту і неймовірно апетитну закуску з авокадо. Її можна подати як на святковий стіл, так і в якості перекусу. опис приготування: Перед вами класний варіант, як приготувати авокадо в паніровці. Всього за якихось 15 хвилин у...

читати далі
Баклажани в паніровці

Баклажани в паніровці

Баклажани в паніровці — вкуснятинка, яку можна запропонувати як закуску на будь-який святковий стіл. Цей рецепт я підгледіла в гостях і з успіхом його змогла повторити! думаю, і ви впораєтеся теж. опис приготування: Баклажани в паніровці готуються приблизно дві години, але страва виходить так...

читати далі