Рецепт Смажене сало з цибулею фото

Смажене сало з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Цибуля , Сало
Дієтичне харчування
На обід , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Смажене сало з цибулею - цієї справжній чоловічий сніданок - дуже ситний і смачний. Іноді я готую цю страву в якості обіду. Виходить досить Жирненький, але з чорним хлібом і зеленою цибулею, що треба!

Опис приготування:

Смажене сало з цибулею - моя улюблена страва на сніданок. Особливо добре підходить в холодний період, коли хочеться більше м'яса, більше жирного, але влітку я іноді теж готую смажене м'ясо з цибулею і подаю з картоплею. Одного разу спробував приготувати цю страву на багатті в чавунній сковорідці і залишився в повному захваті. Сало і цибулю придбали найсмачніше присмак нагару чавуну. Незабутні смакові відчуття!

  • Шматок сала - 200 грам (з м'ясними прошарками)
  • Цибуля - 3 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Зелена цибуля - - За смаком (не обов'язково)
смажене сало з цибулею - фото крок 1
Сало має бути досить жирне з м'ясними прошарками. Нарізаємо його пластинами і потім на невеликі шматочки.
смажене сало з цибулею - фото крок 2
Цибулю ріжемо кільцями.
смажене сало з цибулею - фото крок 3
Сало відправляємо обсмажувати в суху сковорідку. Сало має пустити свій сік. Обсмажуємо його, весь час перемішуючи, близько 10 хвилин.
смажене сало з цибулею - фото крок 4
Потім в сковорідку додаємо цибулю і трохи солимо. Обсмажуємо все на середньому вогні, поки цибуля не почне карамелізовану.
смажене сало з цибулею - фото крок 5
Щоб блюдо не згоріло, постійно перемішуємо вміст сковорідки.
смажене сало з цибулею - фото крок 6
Обсмажування тривати протягом 15-10 хвилин на середньому і слабкому вогні.
смажене сало з цибулею - фото крок 7
Смажене сало з цибулею найкраще подавати з чорним хлібом (підійде бородинський або житній з насінням) і зеленою цибулею.
смажене сало з цибулею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти