Салат з яблуком і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Салат швидкого приготування. Дуже легкий, ніжний і смачний. Салат з яблуком і болгарським перцем прикрасить ваш стіл в будні і свята.
Дуже яскравий, соковитий і апетитний салат. Готується неймовірно просто, з приготуванням впорається навіть початківець кулінар. Для цього салату варити нічого не потрібно. Салат дуже легкий, з чудовою ноткою свіжості. Розповім вам, як приготувати салат з яблуком і болгарським перцем.
- Болгарський перець - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Кукурудза - 1 банку
- Кріп - 1 пучок
- Лук фіолетовий - 0.5 штуки
- Лимон - 0.5 штуки
- Майонез - За смаком
- Сир копчений - 150 грам

Підготуйте інгредієнти.

ЯБЛУКО чистий, наріжте кубиками. Лук наріжте дрібно. Сир і перець наріжте кубиками. Яблука збризніть лимонним соком.

Соєденіте в салатник кукурудзу, нарізані яблука, сир, цибуля, перець.

Додайте нарізану зелень.

Додайте трохи майонезу.

Додати сіль, поперчіть, добре перемішайте.

Подавайте в великому салатнику, або порційно.

Дуже легкий і соковитий салат готовий! Смачного!