Генеральний Ësenabé
(покроковий рецепт з фото)
Дослівний переклад YOсенабе-Ширу означає "казанок з усім" . Shiru на японській мові - це суп. Це дивовижне японське блюдо дуже ситне і неймовірно смачне. Крім цього, володіє дивовижною легкістю.
Дивіться, як приготувати популярне японське блюдо.
1. Візьміть каструлю для варіння і додайте 150 мл води.
2. Dobavte Combs, соєвий соус, Даші, саке і мирин.
3. Додати сіль за смаком, але не перестарайтеся, оскільки ви додаєте сир і соєвий соус (вони досить солоні).
4. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
5. Додайте інші інгредієнти і варіть ще 5 хвилин на середньому вогні.
6. Сир додавайте шматком, під час варіння він "візьме" свою консистенцію.
В Японії цей суп готують з усього, що є в будинку незалежно від кількості. Підбирайте інгредієнти цієї кухні на свій смак. Готується YOсенабе-Ширу дуже швидко - всього 20 хвилин на весь процес.
Смачного!
- Філе лосося - 100 грам
- Тунець - 100 грам
- Гребінці - 2 штуки
- Креветки - 3 штуки
- Кальмари - 2 штуки
- Зелена цибуля - За смаком
- Китайська капуста - 6 штук (стебел)
- Тофу - 2 штуки
- Гриби шиітаке - 2 штуки
- Vodorosli Combs - 10 грам
- Бульйон Даші - 5 грам
- Соєвий соус - 15 мілілітрів
- Мірі - 10 мілілітрів
- Саке - 10 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Візьміть каструлю для варіння і додайте 150 мл води.
2. Dobavte Combs, соєвий соус, Даші, саке і мирин.
3. Додати сіль за смаком, але не перестарайтеся, оскільки ви додаєте сир і соєвий соус (вони досить солоні).
4. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
5. Додайте інші інгредієнти і варіть ще 5 хвилин на середньому вогні.
6. Сир додавайте шматком, під час варіння він "візьме" свою консистенцію.
В Японії цей суп готують з усього, що є в будинку незалежно від кількості. Підбирайте інгредієнти цієї кухні на свій смак. Готується YOсенабе-Ширу дуже швидко - всього 20 хвилин на весь процес.
Смачного!