Рецепт Копчена осетрина фото

Копчена осетрина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Осетер
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Гарячі страви

Сніданок, якої багато не буває. Записуємо рецепт приготування копченої осетрини і починаємо готувати прямо зараз!

Щоб осетер смачно вийшов, у вас піде багато часу, так що - Будьте готові! Для приготування копченої осетрина мені знадобилася одна тушка вагою 3, 5 кг. Але в процесі приготування вага значно зменшиться, залишиться готового продукту близько кілограма, спеції теж виходячи з кілограма потрібно брати. Дивимося рецепт з фото.

  • Осетер - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Коньяк - 125 грам
копчена осетрина - фото крок 1
Рибу промийте, відріжте голову, попатраєте.
копчена осетрина - фото крок 2
Відріжте також хвіст, нам потрібно тільки тулуб. У киплячу воду киньте тушку на 2-3 хвилини. Потім обдайте холодною водою - шкурка легко знімається.
копчена осетрина - фото крок 3
Поділіть тулуб на 2 частини.
копчена осетрина - фото крок 4
Натріть сіллю і цукром, залиште просолюється на 14 годин.
копчена осетрина - фото крок 5
Потім влийте коньяк, залиште ще на 6 годинок.
копчена осетрина - фото крок 6
Не забудьте час від часу перевертати тушку.
копчена осетрина - фото крок 7
Беремо тулуб, обтирає насухо, загортаємо ниточками.
копчена осетрина - фото крок 8
Відправляємо в духовку на 1, 5 час при 80 З. Коптимо спочатку з одного боку. Врахуйте, у духовки повинен бути режим конвекції.
копчена осетрина - фото крок 9
І 40 хвилин з іншого боку.
копчена осетрина - фото крок 10
Дістаємо, загортаємо в жіропрочную папір, прибираємо в холодильник до подачі.
копчена осетрина - фото крок 11
Тонко нарізаємо готову копчену осетрину і подаємо з овочами. От і все! Смачного!

Схожі рецепти