Рецепт Осетрина в духовці цілком фото

Осетрина в духовці цілком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Дієтичне харчування , ПП рецепти , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви думаєте, яке блюдо приготувати на свято, цей рецепт стане для вас паличкою-виручалочкою! Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати осетрину в духовці цілком. Поїхали!

Опис приготування:

Блюдо відрізняється простотою приготування. Осетер, запечений в духовці цілком, стане справжнім центром будь-якого столу, особливо святкового. У плані оздоблення можете дати волю фантазії Риба зберігає свій смак, а спеції підкреслюють його ще більше.

  • Осетер - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія, сіль, перець, спеції - За смаком
  • Лимон - 2 штуки
1
Промиваємо осетра під водою і обдаємо окропом тричі. Очищаємо осетра від луски, виймаємо нутрощі і зябра. Знову промиваємо і обсушуємо за допомогою паперових рушників.
2
Натираємо тушу осетра сіллю і перцем зовні і всередині. Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями.
Деко застилає фольгою і змащуємо рослинним маслом. Викладаємо на деко нарізаний лимон, цибуля і рибку, а на неї залишки лимона і цибулі.
3
Загортаємо рибу у фольгу і відправляємо в духовку на 40-50 хвилин при температурі 200 градусів.
Після відкриваємо фольгу і смажимо ще 10 хвилин, щоб риба придбала красиву золотисту скориночку. Смачного!

Схожі рецепти