Осетрина в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви величезний любитель риби і хочете урізноманітнити свою вечерю, цей рецепт ідеально вам підійде. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати осетрину в духовці. Рецепт відмінний, пальчики оближете!
Ця страва чудово впишеться в ваш звичний раціон, розбавивши його своєю багатогранністю смаків. Подавати запечену в духовці осетер краще з легким салатом із зелені і овочів. Запечена осетер володіє відмінними смаковими властивостями. Крім цього, блюдо з даної риби виходить дуже ситним і поживним.
- Осетер - 1 кілограм
- Зелень - 1 пучок (петрушка, чебрець, Зелена цибуля)
- Сіль, перець - За смаком
- Сік лимона - 50 мілілітрів
- Біле вино - 1 Склянка (сухе)
- Вершкове масло - 100 грам
- Цитрусовий оцет - За смаком
1
Для початку розігріємо духовку до 180 градусів. Рибу ретельно промиваємо під водою, робимо невеликі кишені всередині філе.
2
Кишені наповнюємо крабовим м'ясом. Тим часом в окремому посуді змішуємо біле сухе вино, лимонний сік, сіль, перець, чебрець, зелень.
3
На деко ставимо форму для випікання, в яку викладаємо філе риби, заливаємо винним соусом. Запікаємо протягом 30 хвилин. За цей час риба встигне увібрати в себе всі соки і аромат трав.
4
По закінченню часу подаємо рибу, прикрасивши її часточками лимона і злегка полив цитрусовим оцтом. Смачного!