Рецепт Осетрина в духовці фото

Осетрина в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Дієтичне харчування , ПП рецепти , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви величезний любитель риби і хочете урізноманітнити свою вечерю, цей рецепт ідеально вам підійде. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати осетрину в духовці. Рецепт відмінний, пальчики оближете!

Опис приготування:

Ця страва чудово впишеться в ваш звичний раціон, розбавивши його своєю багатогранністю смаків. Подавати запечену в духовці осетер краще з легким салатом із зелені і овочів. Запечена осетер володіє відмінними смаковими властивостями. Крім цього, блюдо з даної риби виходить дуже ситним і поживним.

  • Осетер - 1 кілограм
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, чебрець, Зелена цибуля)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сік лимона - 50 мілілітрів
  • Біле вино - 1 Склянка (сухе)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цитрусовий оцет - За смаком
1
Для початку розігріємо духовку до 180 градусів. Рибу ретельно промиваємо під водою, робимо невеликі кишені всередині філе.
2
Кишені наповнюємо крабовим м'ясом. Тим часом в окремому посуді змішуємо біле сухе вино, лимонний сік, сіль, перець, чебрець, зелень.
3
На деко ставимо форму для випікання, в яку викладаємо філе риби, заливаємо винним соусом. Запікаємо протягом 30 хвилин. За цей час риба встигне увібрати в себе всі соки і аромат трав.
4
По закінченню часу подаємо рибу, прикрасивши її часточками лимона і злегка полив цитрусовим оцтом. Смачного!

Схожі рецепти